Tribuna/Футбол/Блоги/Біло-синє серце ♥/«Ми з тобой завжди! Наш славетний клуб!»

«Ми з тобой завжди! Наш славетний клуб!»

Ще все буде добре! Тріумфи попереду!

Автор — LiDKa
24 апреля 2015, 11:25
2

Виліт київськоо "Динамо із ЛЄ сильно засмутив біло-синіх вболівальників... Однак, не вішайте носа, ми - Великий футбольний клуб! У нас все налагодиться!

Вихід в 1/4 ЛЄ, це вже немаленьке досягнення! Адже, самі подумайте, скільки Ребров у керма столичного клубу? Не так вже і багато. А скільки він вже зробив для команди... Чи могли б ми уявити, що команда так далеко дійде, в тій ситуації, коли вона була критичною для клубу... Коли команда, тільки но набирала оберти з молодим, але таким розумним і талановитим тренером... Коли команда, залишала позаду не таких вже і легких суперників у поєдинках ЛЄ... А це все було... І ми за це дуже вдячні... Навіть так, безмежно вдячні! Команді, за характер і силу, міць і боротьбу, які вони демонстували. Сергію Станіславовичу, за роботу... яку він робив, робить і буде робити.

Він подарував нам надію на те, що команді в силах повернутися у великий футбол. Він повернув нам давно забуті емоції радості від перемог. Він змусив битися наші серця на повну.

Поєдинок з "фіалками" показав, що суперники на даному етапі є сильнішими... Якби арбітр не показав другий "гірчичник" Ленсу, хто зна, якби склалася гра... Адже, цей момент став переломним у матчі і одразу ж після нього, у наші ворота залетів м'яч... Але ж, у другому таймі, в 10-х ми гідно трималися! Окреме спасибі нашому досвідченому голкіперу, нашій Легенді - СаШо!

Команда видала яскравий сезон у ЛЄ. Це так! І хто б там що кому не говорив, кияни МОЛОДЦІ! Ми пишаємося Вами!

Тепер, потрібно зосередитися на Чемпіонаті України, адже боротьба за чемпіонський титул продовжується. І ніхто не каже, що вона буде легкою.

Спасибі, рідна командо! Спасибі, нашому герою - Сергію Реброву!

Не засмучуйтеся, біло-синя родино! Все у нас буде добре! Будуть гучні перемоги, тріумфи, кубки, трофеї! Все попереду. Головне, вірте в команду... і залишайтеся з нею, при будь-яких обставинах. Підримуйте їх. Любіть їх. Шаленійте від футболу.

З Динамо в серці! З Динамо назавжди! ♥

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

We are the champions!!!
17 мая 2015, 21:42
3
А нам уже 88 років!
13 мая 2015, 15:02
6
БОРІТЕСЯ, БІЛО-СИНІ!
23 апреля 2015, 19:55
3
Все посты