Tribuna/Футбол/Блоги/Біло-синє серце ♥/Черговий крок до мрії

Черговий крок до мрії

Перемога киян у сьогоднішньому поєдинку наблизила їх ще на один крок до омріяної вершини Чемпіонату України

Автор — LiDKa
10 мая 2015, 21:52
1

Сьогоднішній матч був важливим для киян не тільки тим, щоб здобути перемогу і +3 в турнірній таблиці, але і не втратити основних гравців, котрі перебувають на межі дискваліфікації.

Біло-сині виконали ці завдання і покрокували вперед, до довгоочікуваного тріумфу.

Почалася гра дещо активно і нервово. Вже на 4 хвилині матчу, чудову нагоду забивати мав Артем Кравець.

На 9 хвилині, той самий Артем Кравець, відігравши момент до кінця, віддав точну передачу на Андрія Ярмоленка, який переправив м’яч у сітку воріт. Тепер вже Андрій та Артем зрівнялися у бомбардирській боротьбі, 13:13 забитих м’ячів.

Слід нагадати, що номінальним господарем поєдинку є Металург.

Надалі, була серія ударів від Андрія Ярмоленка. Це і удар коли м’яч пролетів над поперечиною, а також, удар у ближній кут, де м’яч опинився у руках голкіпера команди суперника. Хороший старт поєдинку від київсього «Динамо».

«Металург», напевно, ніяк не може оговтатися після швидкого голу. Проте, гра продовжувалася. Біло-сині атакували, створювали моменти, однак, реалізувати їх не виходило.

На 27 хвилині, з передачі Ленса, Андрій Ярмоленко робить дубль у поєдинку! 0:2! Хороша гра сьогодні від Андрія, справді хороша.

І тілки на 35 хвилині матчу, номінальні господарі ніби оговталися і почали активніше грати, навіть більше, почали пресингувати киян.

40 хвилина. Хороша нагода у Кравця, коли останній виходив віч-на-віч з голкіпером.

Неймовірний гол на 47 хвилині забиває захисник біло-синіх – Євген Хачеріді! Оце так! Чудовий гол у роздягальню. Нагадаємо, що це 1 гол Євгена у цьому сезоні.

Перші хвилини другого тайму київське «Динамо» також розпочало активно. Звісно, і «Металург» розумів, що треба щось робити, відіграватися.

50 хвилина матчу, динамівці атакують і ….0:4. Артем Кравець. Після 7-ми хвилин, Юнес Беланда робить рахунок 0:5. Тут слова зайві. "МетаДон" вже просто «поплив», так би мовити… Можливо, причиною їхньої сьогоднішньої поганої гри є кадрові проблеми, зокрема, відсутність Чечера і Морозюка, які спостерігали за грою з трибун, також, проблеми у захисті, ігрова нервовість, яка відчувалася у всіх зонах.

Лукаш Теодорчик, котрий замінив Артема Кравця, впевнено увійшов у гру, створюючи моменти біля воріт опонента.

Йшла 69 хвилина матчу. Металург ніяк не може зачепитися за м’яч, створити хоч якийсь небезпечнй момент, забити, принаймні, хоча б м’яч престижу.

Гра продовжувалася. На 77 хвилині радість нам дарує Лукаш «Голеодорчик». Прориваючись між захисниками, пробиваючи у ближній кут, він влучає у сітку воріт! Рахунок 6:0.

Трішки непристойна ситуація склалася для Металурга… шкода, звісно.

80 хвилина. Пенальті у ворота МетаДону не реалізовує Сергій Рибалка.

Незважаючи на те, що кияни вели у рахунку, під кінець матчу Сергій Ребров продовжував нервувати і стояти на ногах, а «Динамо» з усіх сил неслося вперед з атаками…

Знаєте, це так приємно… Я маю на увазі, це так приємно спостерігати за таким «Динамо» на чолі з чудесним тренером, нашим героєм!

 Я дякую команді за сьогоднішню гру, хорошу гру… за чудовий результат, подарований настрій.

Вперед Динамо! Вперед до бою! Залишилися лічені поєдинки, котрі відділяють нас від нашої мрії…

Реалізуйте її і поверніть золото до столиці!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

We are the champions!!!
17 мая 2015, 21:42
3
А нам уже 88 років!
13 мая 2015, 15:02
6
БОРІТЕСЯ, БІЛО-СИНІ!
23 апреля 2015, 19:55
3
Все посты