Tribuna/Футбол/Блоги/Біло-синє серце ♥/Коли мрія стала реальністю…

Коли мрія стала реальністю…

У поєдинку 24 туру з дніпропетровським «Дніпром», кияни, здобувши перемогу, стали достроковими чемпіонами України. Нагадаємо, що це 14-те чемпіонство біло-синіх

Автор — LiDKa
18 мая 2015, 20:45
1

Безперечно, в першу чергу хочеться виразити безмежну вдячність Сергію Реброву, нашому Герою! Адже, саме завдяки йому, після стількох років невдач, ми повірили в команду, в її силу і міць, спроможність осягати вершини. Велике і щире спасибі, Сергій Станіславович! За таку команду, за таке «Динамо», за довгоочікуване і омріяне чемпіонство!                                            

Скільки ж всього ми пережили… скільки невдач і падінь було за всі ці довгі роки без чемпіонства, такого бажаного, але, нажаль, такого далекого і неосяжного на той час...                                                                                             

Постійна ротація тренерського штабу. Постійна і безрезультатна.

Юрій Сьомін, Валерій Газаєв, знову Сьомін, Олег Блохін і його анти рекорди. Нехочеться говорити про це, адже, це болюча тема для вболівальників біло-синіх. Всі пам’ятають ті часи, часи так званої «смути», занепаду команди. І нібито, кожний тренер хотів піднести команду, довести її до чемпіонства, до єврокубків, але чомусь нічого не виходило… Безумовно, всі вони талановиті і розумні тренери. Проте, як виявилося, не для столичного клубу… Та попри  все це, я вдячна їм за той чи інший внесок у команду. Він загартував команду, навчив терпінню. Газаєву, вдячна за Ярмоленка і Гармаша. Талановитих виконавців, котрі демонструють чудову гру і є гравцями основи. 

Здавалося, що це продовжуватиметься завжди… Вірних і справжніх вболівальників, які вірили в команду залишалося все менше і менше… Команда страждала, терпіла, падала…Мало хто вірив у неї. Мало хто вірив в те, що щось може змінитися… Всі говорили про те, що клубові необхідний якийсь зарубіжний тренер, який змінив би хід подій, врятув, так би мовити, київську команду.                                                                                     

Але, президент клубу Ігор Михайлович вважав інакше. Пост головного тренера зайняв молодий тренер – Сергій Станіславович Ребров. З його приходом до керма столичного клубу, у всіх появилися сумніви і запитаня: А чи зможе він? А чи не замало в нього досвіду?                                                                                   

Ці сумніви почали розвіюватися вже після кубкового матчу, коли «Динамо» одержало перемогу над «гірниками». Нагадаємо, що поєдинок тоді завершився з рахунком 2:1 і це дало змогу утвердитися на посаді головного наставника Сергію Станіславовичу.                                                                        

А далі вже розпочалася нова епоха київсього «Динамо» на чолі з молодим Ребровим. Біло-сині впевнено розпочали сезон 2014/2015 в ЧУ і ЛЄ. Ребров спромігся дійти до ¼  фіналу ЛЄ, де київся машина натрапила на італійських «фіалок», котрі і не дали нам пройти далі. Як би там не було, кияни видали чудовий сезон у Лізі Європи.                                                             

Однак, ще кращий сезон кияни провели в Чемпіонаті України. Жодної поразки, чудовий показник взяття воріт суперника, і як результат – ДОВГООЧІКУВАНЕ ЧЕМПІОНСТВО.       

Саме у поєдинку 24 туру з дніпропетровським «Дніпром», кияни, здобувши перемогу, стали достроковими чемпіонами України. І ось, ще одне досягнення молодого тренера, в якого не вірила більшість.                                                                       

Особисто мені дуже подобається стиль роботи Реброва. Я йому довіряю. Він вселив цю довіру, надію на краще… Він вміє спілкуватися з гравцями, вони його люблять і розуміють. Сергій Станіславович робить акцент на українській молоді. Він будує нову команду, нове київське «Динамо», котре, я впевнена, зійде на вершину єврокубків і поверне собі славу минулих літ.                                                                                                

Звісно, не буде помилкою, якщо я знову це скажу: Спасибі, Ребров! Спасибі, командо! Ми щасливі, оскільки, золото повернулося до Києва. Дякуємо Вам, за всю роботу яку ви зробили! Не втрачайте цього потенціалу! Продовжуйте в такому ж дусі! Ми віримо у Вас і ваші майбутні величні перемоги і тріумфи!

Спасибі за чемпіонство подароване на 88-річчя нашого Великого і Славетного клубу!

Вітаю, біло-синя родино!

З Динамо в серці! ♥ ∞ 

 

                           

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

We are the champions!!!
17 мая 2015, 21:42
3
А нам уже 88 років!
13 мая 2015, 15:02
6
БОРІТЕСЯ, БІЛО-СИНІ!
23 апреля 2015, 19:55
3
Все посты