Tribuna/Футбол/Блоги/Біло-синє серце ♥/Не все ще втрачено! Ми хочемо реванш!

Не все ще втрачено! Ми хочемо реванш!

«Шанси є навіть тоді, коли їх взагалі немає.» (с) В.В.Лобановський

Автор — LiDKa
17 апреля 2015, 01:42

Напевно, варто розпочати з подяки вболівальникам. Атмосфера на стадіоні – неймовірна! Чудове і яскраве модульне шоу… Молодчинки!                                                      

Знаєте, сьогоднішній матч виявився дуже емоційним. Стільки хвилювань і переживань за команду… Серце спочатку завмирає, а потім б’ється на повну…                                      

Не можу сказати, що мені не сподобалась гра. Попри  те, що довелося хвилюватися, були і позитивні моменти.                                                                

Можна сказати, ми розпочали гру навіть дуже активно, я б сказала агресивно. Однак,  гості не відставали. Навпаки, робили навіси, передачі, намагалися створювати небезпеку біля наших воріт. Звісно, були помилки наших захисників, але вони виправлялися. Динамо дещо «сідало» на своїй половині, і відповідно «фіалки» домінували у грі…                                                                                                                     

Дуже сподобалася комбінація Андрія Ярмоленка і Ленса на 25 хвилині матчу, але вона виявилася безрезультатною. Щоб не робили динамівці, але чомусь потримавши трішки м’яч у себе, віддавали ініціативу «фіалкам». Останні, користуючись моментами, завдавали більше ударів і створювали більше небезпек, ніж господарі поля.                                                                          

Однак, попри це, динамівцям все ж таки вдалося добратися до воріт суперника. На 37 хвилині Ленс прострілює і м’яч у сітці воріт. Здавалося, гра «Динамо» пожвавилася… Але ні. Останні хвилини 1-го тайму біло-сині захищалися від агресії італійських «фіалок».                                                           

Щодо 2-го тайму, то ми знову розпочали його з певною активністю. Між іншим, з’явилися моменти… Проте, результату вони не приносили. Гравці з обох сторін порушували правила і, відповідно, отримували «гірчичники». Зокрема, через такий от «гірчичник», зовсім непотрібний, наступний матч пропустить захисник Драгович. Гадаю, Реброву є над чим думати. Адже, сьогодні травмувався і португальський хавбек Антунеш… Здоров’я йому. Будемо надіятися, що він все ж таки зіграє у Італії.                   

Так ось. Фіорентина продовжувала атакувати і пресингувати впродовж 2-го тайму. Особливо хвилюючими вийшли останні хвилини матчу… Динамівці давали відсіч. І, здавалося, що все, рахунок не зміниться… Та нажаль… не так сталося, як то кажуть, як гадалося… Ми пропустили. На 92 хвилині матчу… 1-1… фінальний свисток. Все. Кінець.                                              

Шкода звісно. Дуже шкода. Однак, 1-1 не такий вже і поганий рахунок. Шанси у нас залишаються. Треба тільки ними скористатися. Як у попередніх матчах! Незважаючи на результат, спасибі за гру нашим хлопцям.                     

Особливо, хотілося б звернути увагу на Даніло Сілву, котрий встигав відпрацьовувати і в захисті і в атаці. Також, Ленс. Ну красунчик. Справжній "роботяга". Справді хороший матч сьогодні провів. Підключався до атак, намагався щось створити. Браво!                    

Ідемо далі. Домагой Віда. Нагадаю, що він з'явився на полі внаслідок травми Антунеша. Проте, травма не є значною... Домагою треба було якось входити в ритм. І він з цим завданням впорався.                                                   

Ну і нарешті, наш СаШо. Скільки ж разів він сьогодні рятував київське «Динамо»… Respect нашій досвідченій Легенді! Загалом, всі наші хлопці заслуговують сьогодні подяки. Адже, що б там не було, вони старалися, билися до останнього… Вірні вболівальники це зрозуміють і підтримають команду.                                                                                              

Тепер вся Україна і біло-синя родина в очікуванні ще однієї гри, в якій нам обов’язково потрібно брати реванш! Наші хлопці зможуть. Ми сподіваємося на це.                                

А завершу я словами великого МЕТРА: «Шанси є навіть тоді, коли їх взагалі немає.»(с) В.В.Лобановський

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

We are the champions!!!
17 мая 2015, 21:42
3
А нам уже 88 років!
13 мая 2015, 15:02
6
БОРІТЕСЯ, БІЛО-СИНІ!
23 апреля 2015, 19:55
3
Все посты