Tribuna/Футбол/Блоги/Біло-синє серце ♥/Оригінал перемагає «піратку»

Оригінал перемагає «піратку»

В протистоянні столичного «Динамо» проти «Динамо» з Ужгорода, перші виявилися сильнішими.

Автор — LiDKa
26 сентября 2015, 21:49
4

Так вже склалося, що в ужгородській «Говерлі» грає багато орендованих динамівців. Хтось бачить це добрим, хтось поганим. І неодноразово на просторах всесвітньої павутини Інтернет, можна було знаходити різні смішні меми і т.д. стосовно цього.

Для мене, як для вболівальниці киян, це плюс! Я рада, що наша молодь отримує досвід виступаючи хоча б на правах оренди. Адже, рідному клубові необхідне молоде і  талановите покоління на заміну досвідченим гравцям теперішнього часу.

А зараз про сьогоднішній поєдинок, що відбувався на НСК «Олімпійському» в Києві.

В основі «Говерли» вийшли 9 орендованих динамівців. Звісно, всі вони б хотіли подолати такий шлях, як до прикладу Макаренко чи Буяльський… котрі, граючи на правах оренди в «Говерлі» своєю грою доказували тренерському штабу, що гідні носити футболку з емблемою «Динамо». 

Отож, господарі впевнено розпочали перші хвилини матчу, захопивши ініціативу на половині поля суперника. Фактично гра однієї команди. Ужгородці не могли ніяк вийти із захисту, щільно закриваючи всі зони.  

Динамо створювало моменти, з кожним разом наближаючи себе до взяття воріт. Так і сталося на 33 хвилині матчу, коли захисники «Говерли» стояли і спокійно дивилися, як добрий дядечко Кравець, з ефектної предачі п’ятою від Ярмоли, переправляє м’яч у сітку воріт їхнього кіпера. Ось так. Рахунок відкрито, 1-0.

А далі знову… все, як і було протягом всього першого тайму. Ініціатива у ногах киян. І все ж таки, на останніх хвилинах, «Говерла» таки отримала шанс зробити хоча б щось у сьогоднішній зустрічі. Штрафний, котрий не змінив нічого.

Склалось враження, ніби одна команда відпрацьовує вправи у атаці, а інша, випробовує сили захищаючись на своїй половині поля…

Зовсім по-іншому розпочався другий тайм. Активізувалися гості з Ужгорода, котрі вже не затискалися біля своїх воріт, а підходили до центру поля, і навіть, до штрафної киян.  

Однак, після активної, скажемо так, десятихвилинки від «Говерли», останні знову сіли на своїй половині поля. А «Динамо» в цей час, комбінувало і домінувало. Це і призвело до забитого м’яча від нашого Анатоліча на 60 хвилині. Спокійно і чітко. 2-0.

Далі вже пішли заміни від Реброва: Сидорчук, Гонсалес, Мораєс… але ніяких яскравих дій від них не було… Сподіваюсь, Гонсалес у найближчий час все ж адаптується і покаже себе.

Останні хвилини зустрічі, кияни практично контролювали гру, не намагаюсь вже вигадувати нічого, а просто догравати матч. Поєдинок завершився з рахунком 2-0.

Динамо здобуває чергову перемогу, набравши 25 очок. Серія без поразок продовжується. Молодці

Не вистачало сьогодні нашого Дениса Гармаша, Макаренка, Тео, який сумно спостерігав з трибун... повертайтесь,хлопці! Ми чекаємо на Вас! 

З перемогою, біло-сині!

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

We are the champions!!!
17 мая 2015, 21:42
3
А нам уже 88 років!
13 мая 2015, 15:02
6
БОРІТЕСЯ, БІЛО-СИНІ!
23 апреля 2015, 19:55
3
Все посты