Tribuna/Футбол/Блоги/Біло-синє серце ♥/«Біло-синє» потрясіння. Або, як «Динамо» з ужгородською «Говерлою» розбиралося

«Біло-синє» потрясіння. Або, як «Динамо» з ужгородською «Говерлою» розбиралося

Сьогоднішній поєдинок перервав нічийну серію киян і дав змогу ще на крок підійти до чемпіонства

Автор — LiDKa
4 мая 2015, 20:06

Безумовно, ми всі розуміємо, що грали команди різних класів… Ще й до того, 9 гравців «Говерли» не змогли взяти участь у матчі, 6 з яких, є гравцями основного складу.

Та попри це, так приємно, коли улюблена  команда перемагає…

З перших секунд було помітно, що біло-сині налаштовані на перемогу. Зокрема, на 12 секунді поєдинку «Динамо» створило небезпечний момент біля воріт ужгородців. Безрезультатно. Одразу ж після цього, нагоду забивати мав Ленс. На 5 хвилині сам на сам з  голкіпером «Говерли» виходить Артем Кравець.

Потужний початок від киян. І ось, на 12 хвилині з передачі Ленса свій 12 гол забиває Артем Кравець!

Після цього кияни не заспокоювалися і вже на 20 хвилині свій 12 гол забиває Андрій Ярмоленко! Так, 12. От і зрівнялися Ярмоленко і Кравець у бомбардирській суперечці. Це приємно, що і тут ми кращі, не відстаємо від інших.

Після цього, господарі демонтрували легку, зважену і спокійну гру, продовжуючи володіти ініціативою на половині поля суперника.

28 хвилина матчу. Рахунок стає 3:0 завдяки Артему Кравцю, який забиває вже свій 13 м’яч і знову іде у відрив від Андрія Ярмоленка. Однак, це ненадовго. На 30 хвилині матчу кияни заробляють пенальті, який реалізовує той самий Ярмоленко. Рахунок 4:0.

У бомбардирській боротьбі між Кравцем і Ярмоленком нічия, 13:13.

Браво, «Динамо»! Рівно за 30 хвилин ігрового часу, ви залишили автограф у воротах суперника 4 рази. Молодці!

До кінця першого тайму кияни йшли  вперед. На 41 хвилині, з передачі Артема Кравця, гол у ворота суперника забиває Сергій Сидорчук, який недавно відзначав свої 24 роки! Ще раз вітаємо!

Другий тайм розпочався активністю обох команд і очікуваною появою Мігеля Велозу, який відкрито і легко увійшов у темп гри.

І знову м’яч у киян. Знову атаки, небезпечні моменти, і зовсім без моментів «Говерла».

Хороший удар на 54 хвилині від Беланди, однак, Бабенко рятує команду від ймовірного взяття воріт.

Варто відмітити вболівальників киян, ультрас, котрі впродовж матчу підтримували команду, були 12 гравцем!

Данило Сілва отримав ушкодження і просить заміну, але замін у Динамо вже не залишилося. Захисник не може продовжувати гру, тому залишив межі поля. Останні 15 хвилин кияни дограватимуть у меншості.

Матч продовжувався. На 73 хвилині м’яч у сітку воріт суперника переправив наш Лукаш «Голеодорчик», котрий став хорошою заміною Артему Кравцю в цому поєдинку. 6:0 на користь столичного клубу.

Хороша гра від киян сьогодні! Проте, дуже важка для ужгородців, які грали без гравців основи... котрим, навіть центр поля було важко перейти, не говорячи вже про штрафний майданчик господарів поля… 

Попри всі розмови, щодо рівня команд і їхнього різного класу, динамівці сьогодні справді молодці! Їм все вдавалося.

Окреме спасибі Андрію Ярмоленку і Артему Кравцю, які, так би мовити, зробили сьогоднішній матч! Браво!

З перемогою, біло-сині!

Залишилося вже не так багато поєдинків до кінця, де переможець стане чемпіоном... Ми так довго йшли до цього. Так довго мріяли...

Тепер, не можна зупинятися! Треба йти вперед, до кінця! З вірою в перемогу, з бажанням і жагою. Докажіть в останніх матчах, що саме Ви, Великий і Славетний клуб, гідні перемоги! 

З Динамо в серці!♥ 

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

We are the champions!!!
17 мая 2015, 21:42
3
А нам уже 88 років!
13 мая 2015, 15:02
6
БОРІТЕСЯ, БІЛО-СИНІ!
23 апреля 2015, 19:55
3
Все посты