Tribuna/Футбол/Блоги/Біло-синє серце ♥/Ласкаво просимо до «Динамівської» родини!

Ласкаво просимо до «Динамівської» родини!

У лави київського «Динамо» вступили 3 новачки!

Автор — LiDKa
27 мая 2015, 15:34
3

Цього тижня можна тільки поаплодувати селекції, керівництву і тренерам столичного клубу. Адже, всі наші новачки прийшли до нас у статусі вільних агентів! Я вважаю, що всі вони є хорошим придбанням. Принаймні, двом із них не треба часу для адаптації, оскільки, вони знайомі з нашим чемпіонатом, ситуацією в країні і т.д. Давайте безпосередньо знайомитися з гравцями.

Отож, першим придбанням київського «Динамо» став 28-річний Жуніор Мораес, нападниккотрий 22 травня 2015 року підписав трирічний контракт з командою на правах вільного агента. Трішки вдамося до біографічних даних гравця, зокрема, його футбольної кар’єри.

Народився 4 квітня 1987 року в місті Сантус. Жуніор почав грати у футбол в чотирирічному віці, пізніше займався футболом у школі «Сантоса». У 2006 році потрапив в основну команду "Сантуса". У 2008 році виступав на правах оренди за "Понте-Прета". Пізніше грав за "Санту-Андре" і зіграв в команді 2 матчі і забив 1 гол в чемпіонаті Бразилії, провів 7 матчів і забив 1 гол у Лізі Пауліста. У лютому 2011 року підписав трирічний контракт з донецьким "Металургом". Після закінчення чемпіонату, влітку 2011 року перейшов в болгарський "ЦСКА".

18 липня 2012 року Жуніор Мораес знову повернувся в Донецьк, підписавши трирічний контракт з «Металургом». Останні три сезони Жуніор Мораес захищаючи кольори донецького «Металурга», у Прем'єр-лізі у 63-х зіграних матчах забив 35 м'ячів. Ось, що сказав Ребров: - «Ми давно стежили за Моарєшом, намагалися його підписати ще рік тому, але не вийшло. А зараз така можливість з'явилася, і ми її не втратили. Бачу перспективу і майбутнє у цього футболіста в «Динамо». Сподіваюся, він виправдає наші надії». Ну, якщо наш Сергій Станіславович у нього вірить, значить, не безпідставно.

Другим придбанням «біло-синіх» став захисник збірної Сербії - Радосав Петрович.

 

26-річний футболіст підписав контракт із «біло-синіми», який розрахований на 5 років та набуває чинності з 1 липня 2015 року.Радосав Петрович народився 8 березня 1989 року у сербському місті Уб. Виступав за клуби «Єдинство», «Раднички», «Партизан» ( усі Сербія), «Блекберн Роверс» (Англія), «Генчлербирлиги» (Туреччина). За «Партизан» з 2008-го по 2011 рік Радосав провів 70 матчів, у яких забив 17 м’ячів, за «Блекберн Роверс» провів 19 матчів. Останні три сезони Радосав Петрович захищав кольори турецького «Генчлербірлігі», за який у 57-и зіграних матчах забив 5 м'ячів. Як заявив агент футболіста: - "Ребров захотів цього футболіста бачити у своїй команді. Вважаю, що переговори пройшли легко. Хлопець адекватно сприйняв ситуацію в країні. У нього були пропозиції з Туреччини та Англії, але він зацікавився «Динамо».

І ось нарешті, третє наше придбання – Микола Морозюк.

З поверненням! Адже, Микола - вихованець київського «Динамо», котрий виступав за столичний клуб з 2005-го по 2010-й рік. Микола народився 17 січня 1988 у Червонограді.Там і починав грати. Згодом, переїхав до Києва та продовжив навчання у футбольній школі столичного "Динамо". Морозюк також виступав на правах оренди у київській "Оболоні" після цього захищав кольори криворізького "Кривбаса", а потім став гравцем донецьких «металургів».

27 травня 2015 року, півзахисник підписав контракт з київською командою. Угода, яка набирає чинності з 1 липня 2015 року, розрахована на три роки.

Ну що ж... Ласкаво просимо до нашої сім'ї, біло-синої родини! Бажаємо вам успіхів, хлопці! Бажаємо крокувати тільки до перемог разом з нашим Славетним клубом, здобуваючи при цьому кубки і трофеї. Натхнення Вам, кар'єрного зростання, ігрової практики, здоров'я!

З Динамо в серці! ♥

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

We are the champions!!!
17 мая 2015, 21:42
3
А нам уже 88 років!
13 мая 2015, 15:02
6
БОРІТЕСЯ, БІЛО-СИНІ!
23 апреля 2015, 19:55
3
Все посты