А нам уже 88 років!

Сьогодні, саме той день, коли по-справжньому радіє вся біло-синя родина!

Автор — LiDKa
13 мая 2015, 15:02
6

13 травня…

Для звичайної людини, це – звичайнісінька дата, звичний день, сповнений різними турботами. Однак, тільки не для вболівальника столичного клубу!

1927 року, в травні 13 числа, народилася футбольна команда, котра з роками стала Великим, Славетним футбольним клубом з назвою «Динамо» Київ… Команда, яка з кожною грою, кожним тріумфом, завойовувала прихильність і любов вболівальників гри мільйонів.

Що для нас «Динамо»? Хмм… Особисто для мене – це щось невід’ємне, щось таке, яке зі мною назавжди. Це не банальності. Це реалії.

І я така не одна. Нас багато. Багато таких, хто серцем і душею переживає з київським «Динамо» абсолютно все. Перемоги, радість, сум, поразки, тріумфи, взлети, падіння…

Отож, хочу побажати команді подальшого розвитку і процвітання, великих і гучних перемог, багато трофеїв і медалей. Пам'ятайте і пишайтеся тим, що Ви, частинка Великого Динамо! Грайте і перемагайте не за ім'я на спині, а за літеру "Д", яка у Вас на грудях!

 

Неможливо не згадати сьогодні про Валерія Лобановського – великої людини і чудового тренера.

Спогади про нього викликають сльози… Сльози радості, адже, саме Він підняв на вершину київське «Динамо», саме Він показав нам його велич, міць, характер і силу! Сльози… сльози суму, оскільки, сьогодні 13 років, як його немає з нами… Це була надзвичайно талановита людина, дуже розумна, і просто Великий тренер, Метр!

Вічна пам’ять нашій Легенді!

 

 

З Днем народження, вболівальники найкращої у світі команди!

Любіть "Динамо"! Підтримуйте його! Шаленійте від нього! Залишайтеся йому вірними, завжди!

З Динамо в серці! ♥

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

We are the champions!!!
17 мая 2015, 21:42
3
А нам уже 88 років!
13 мая 2015, 15:02
6
БОРІТЕСЯ, БІЛО-СИНІ!
23 апреля 2015, 19:55
3
Все посты