Tribuna/Футбол/Блоги/Біло-синє серце ♥/Впевненість. Завзяття. Успіх

Впевненість. Завзяття. Успіх

Столичний клуб знову отримує перемогу і зберігає першість у турнірній таблиці.

Автор — LiDKa
15 августа 2015, 21:44

Хороший матч, насичений моментами, атаками, боротьбою, технічністю...

Одразу варто відзначити теплу і затишну атмосферу на стадіоні. Адже, знаємо про міцну дружбу, якою пов'язані вболівальники, зокрема, ультраси київської та львівської команд.

Знову ж таки, треба згадати про нашого новачка Гонсалеса, у котрого сьогодні відбулася, так би мовити, наочна презентація. Ще раз вітаємо тебе у нашому клубі, Дерлісе! Одужуй і приєднуйся до нової родини!Успіху!

Карпати для Динамо є не дуже зручним суперником. Згадати для прикладу останні поєдинки клубів ... Та і у формі непоганій наразі "зелені леви" . Тому, можливо і були якісь маленькі побоювання.

Повернемося до сьогоднішнього поєдинку. Господарі поля дуже активно розпочали матч і вже за 2 хвилини створили 2 небезпечні моменти біля воріт суперника. "Леви" також не стояли на місці і неслися в атаки, яких не було і так багато.

Впродовж першої половини першого тайму біло-сині мали безліч хороших шансів відкривати рахунок у матчі. Центр поля повністю і увесь був у володінні і домінуванні гравців столичного клубу. І, це дало свій результат. На 22 хвилині матчу, Мігель Велозу пробиваючи стандарт, переправив у сітку воріт просто чудесний гол, тим самим відкриваючи рахунок у грі.

Далі кияни знову ж таки продовжували грати у свій футбол. Але, десь вже на 35 хвилині "зелено-білі" перехопили ініціативу у киян, і намагалися створити принаймні один гольовий момент. Чи то динамівці тайм аут взяли, чи "леви" і справді прибавили під кінець? Якби там не було, Динамо оговталося і знову понеслося до воріт суперника. Перший тайм так і закінчився, 1-0.

Не менш яскравим виявився початок другого тайму. Динамівцям потрібно було забити другий гол, а Карпатам відігратися. Проте, останні допускали помилки на своїй половині поля, що призвело до другого взяття воріт. Автором красивого голу став технічний Андрій Ярмоленко! 2-0

Карпати всіма силами намагалися відігратися, бігти на половину поля суперника... але, що б вони не організовували, те завершувалося нічим. А динамівці тим часом мали наміри забивати третій гол.

Так і сталося на 72 хвилині з допомогою Гітченка - гравця Карпат. Автогол і як наслідок, рахуноук 3-0. Інші ж говорять, що до забитого м'яча причетний асист Ярмоленка ну і звісно автор - Мораес. Так чи інакше, рахунок на табло. 3-0

Сьогодні Карпати поступилися. Динамо виявилося сильнішим. Та не вішайте носа, зелено-білі! Ви билися, ви старалися.

А моїх біло-синіх, з перемогою! Ви найкращі!♥ Ви подарували нам радість і нову надію. Дякуємо за такі важливі 3 очки :) 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

We are the champions!!!
17 мая 2015, 21:42
3
А нам уже 88 років!
13 мая 2015, 15:02
6
БОРІТЕСЯ, БІЛО-СИНІ!
23 апреля 2015, 19:55
3
Все посты