Tribuna/Футзал/Блоги/Повісточка/Епічний вихід України у 1/4 футзального Євро: серби врятували за хвилину, українці не одразу зрозуміли, що вийшли

Епічний вихід України у 1/4 футзального Євро: серби врятували за хвилину, українці не одразу зрозуміли, що вийшли

Нідерланди могли поховати на останніх секундах.

Блог — Повісточка
29 января 2022, 14:10
22
Епічний вихід України у 1/4 футзального Євро: серби врятували за хвилину, українці не одразу зрозуміли, що вийшли

Нідерланди могли поховати на останніх секундах.

Збірна України вийшла до 1/4 фіналу Євро-2022 з футзалу – за додатковими показниками вдалося обійти в групі Сербію та Нідерланди. Навіть попри поразку Португалії.

Події у паралельному матчі додавали драматичності – адже результат там пройшов від «треба лише вигравати в Португалії» до «нам підходить і така поразка» (що не завадило грати у 5 польових).

Нідерланди відзначилися вже на початку першого тайму, а на початку другого у свої забили серби. Здавалося б, гарантована перемога господарів турніру – Україну врятує лише перемога над Португалією.

Проте Сербія була незгодна і видала неймовірний камбек: спочатку відзначився Райчевич, а далі Рамич та Стойцевскі забили двічі за хвилину!

Камбек Сербії з 7:36.

Приблизно у цей час українці якраз пропустили від Португалії – єдиний гол забив Зікі.

Такий поворот подій гарантував Україні вихід у плей-офф, але збірна продовжувала час від часу грати в 5 польових гравців.

Можливо, ризик і був виправданий: Нідерланди масовано атакували ворота Сербії, і все ж змогли забити – але за лічені секунди після сигналу про завершення матчу.

Момент з 10:42.

Вже після завершення матчу гравці збірної України виглядали розгубленими – здається, ані вони, ані штаб не розуміли, що все ж вийшли у плей-офф.

На щастя, їм усе ж про це повідомили.

У чвертьфіналі українці зіграють з Казахстаном – четвертою збірною рейтингу УЄФА. Матч відбудеться 31 січня.

Фото: скриншоти трансляції, Getty Images, УЄФА

Другие посты блога

Все посты