Футзал, 1 ліга

Футзал, 1 ліга

Топ матчі 1 ліги:

Мск Харків 2- Zp Group,

прогноз 2-3

Для молодих МСК головне - показати якісну гру, видовищну, досягти прогресу і найвищих результатів. Серед лідерів колективу виокремимо Корженка та воротарів.Дуже класний тактик тренер Саєшев. @mfc_zpgroup має досвідченіший кістяк, @zheka_lemish як Криштіану, кожен рік стає сильнішим, а кіпер Васильченко сейвить не по- дитячи!

Очікуємо закритий матч, можливо, обидва посталять пл автобусу, які треба буде перевіряти через дальні удари або стандарти, де у @msc.kharkiv 2 шансів більше.

Am Estate - Технологія, ставимо на 4-1, 3 екс лідери сумчан вже у Дніпрі, що нівелює будь-які шанси @fc_technologia_agroswit

обставини також були проти цього. Тим не менш, можна говорити про нове поповнення команди, яке має додати команді імпульс, проте гравці поки що у Сум розрізнені.

Estate потужно грає потужніше , склад там переважає суперника в усіх компонентах.

Атлетік - Суха Балка 2-2

@athletic_futsal_dnipro проти @fc.suhabalka , це дійсно звучить потужно!!!!

Атлети мають добрий запас непередбачуваності для суперників. Серед гравців смугастих є добре відомі і перспективні гравці, з якими можна замахуватися на високі місця. Клуб зіграний, кістяк з Харкова+ Дзюба!

На старті сезону проти Балки позначалась незіграність команди.

Знаючи амбіційність керівництва обидвох і враховуючи комплектацію команд, можна очікувати подальшу боротьбу за призові місця даних колективів

Підписуйтесь, поширюйте, зробимо і надалі контент!!!!!!!!

Також @futsal_cherkasyoblenergo повинні виграти впевненно, колектив показує потужну гру, не прощає опонентів.Гупаленко має потужну команду.Респект!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Став з Vbet
7 марта, 11:40
Aurora vs Kharkiv
15 февраля, 22:18
Футзал,огляд
6 февраля, 13:33
Футзал, 1 ліга
2 февраля, 19:45
Футзал, прогнози
2 февраля, 19:14
Итоги 22 тура Апл
2 февраля, 17:50
Все посты