Tribuna/Футбол/Блоги/ставки на спорт/Розклади перед плей-фф футзальної Екстраліги від сайту Спорт експрес в Україні.

Розклади перед плей-фф футзальної Екстраліги від сайту Спорт експрес в Україні.

Розклади перед плей-фф футзальної Екстраліги від сайту Спорт експрес в Україні.

Віталій Дерев'янко25

Ураган – Енергія.

На сайті Sport-express.ua – прев’ю всіх чотирьох матчів плей-оф VBET Екстра-ліга з футзалу. Історія взаємин, сильні та слабкі сторони суперників і прогноз від нашого футзального експерта.

VBET Екстра-ліга з футзалу набирає обертів. Найцікавіше попереду – матчі на вибування. Раунд плей-оф до двох перемог починається в п’ятницю й обіцяє бути цікавим і безкомпромісним видовищем.

До Вашої уваги – анонс перших матчів відсайту Sport-express.ua. Всі матчі на даному сайті в розділі Інші, переходьте,читайте-у нас цікаво!

Енергія (Львів) – Сокіл (Хмельницький)

В регулярному чемпіонаті: 5 місце – 4 місце

26.04.2024, початок о 16:00, м.Львів, Палац спорту «Галичина».

В регулярному чемпіонаті обидва колективи посіли місця поряд. Якщо для «соколів» четверта позиція не є сенсацією, то для львівського колективу, який кожного сезону грає за медалі – проміжне 5 місце це майже провал. У цій парі неясно, хто буде фаворитом в серії, адже суперники рівні. Підтвердженням цьому є і результати особистих зустрічей в сезоні – команди обмінялись звитягами та нічиєю.

В одному слід бути впевненими – бойовий характер серії гарантовано. Емоції будуть палахкотіти, адже Енергія – команда з найбільшою кількістю червоних карток серед команд Екстра-ліги з футзалу (3), а Сокіл – команда з найбільшою кількістю жовтих карток (40) в 27 поєдинках регулярної фази чемпіонату.

Фахівці відзначають класну гру від хмельниччан в третьому колі чемпіонату – гра підопічних Романа Ковальчика часто хоча і зосереджена, більшою мірою, на захисті власних володінь, але з миттєвим переходом в атаку за ліпшої нагоди. Аналогія з великим футболом вимальовується сама собою – Атлетико часів Сімеоне. Такий ігровий почерк подобається багатьом вболівальникам та аналітикам, а головне – приносить результат, адже перемога над Ураганом в чемпіонаті дорогого коштує. Додамо, що вирішальним елементом цього двобою може стати вправність виконання стандартів, де небезпечний в Енергії – Кузь, а в Хмельницького – Абзалов і Бабак.

Особисті зустрічі в сезоні 2023/24:

  • Сокіл 3:0 Енергія
  • Сокіл 2:2 Енергія
  • Енергія 3:1 Сокіл

Прогноз від www.sport-express.ua:2:2 і перемога по пенальті Енергії.

Sky Up Futsal (Київ) – Аurora Futsal (Київ)

В регулярному чемпіонаті: 6 місце – 3 місце

27.04.2024, початок о 12:00, м. Київ, арена GymMax.

Нас очікує непередбачуване столичне дербі. Sky Up, незважаючи на не надто високе місце в чемпіонаті (6), має амбітні плани. Серед козирів «авіаторів» відзначимо непогану гру кіперів Бакінського і Удовиченка, швидкість Щериці, ігровий інтелект Бакума і нотки бразильського карнавалу від гостя з цієї латиноамериканської країни – універсала Бруну. У симфонії командної гри здібності цього бойз-бенду звучать все частіше в унісон, проте як буде в серії проти Aurora?

У дебютантів турніру велика втрата: їхній лідер Семенченко травмувався у матчі за збірну, що значно знизить потенціал Aurora. Проте у підопічних Задорожного є кому забивати і крім Ростислава. Це і найкращий бомбардир клубу – Сагайдачний, і в минулому номінант на футзальний аналог премії Golden Boy – Максим Літвінов (9 місце в 2012 році).

Очікується, що перевага та володіння ініціативою буде на стороні Aurora, але вона не завжди ототожнюється з перемогою. Обережний стиль Sky Up може стати не просто каменем спотикання для фаворита, а цілим валуном перешкод. Є матчі, коли граєш не на створення, а на деструктивні дії як відповідь на атакувальні процеси переважаючого тебе суперника.

Саме така тактика дозволила Sky Up зачепити нічию 3:3 проти Aurora в регулярному чемпіонаті VBET Екстра-ліги з футзалу. Ну і наостанок наголосимо – у складі команд грають рекордсмени по жовтих картках – Школьний з Aurora та Щериця зі Sky Up зібрали урожай з 7 попереджень кожен. Хто ж виграє в цій суперечці?

Особисті зустрічі в сезоні 2023/24:

  • Sky Up Futsal 0:4 Аurora Futsal
  • Aurora Futsal 7:1 Sky Up Futsal
  • Sky Up Futsal 3:3 Аurora Futsal

Прогноз від www.sport-express.ua:3-3, пенальті за Aurora.

Продовження на сайті...

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Став з Vbet
7 марта, 11:40
Aurora vs Kharkiv
15 февраля, 22:18
Футзал,огляд
6 февраля, 13:33
Футзал, 1 ліга
2 февраля, 19:45
Все посты