Tribuna/Футбол/Блоги/ставки на спорт/Розбір гри киян зі Шкендією. Надія без надії.

Розбір гри киян зі Шкендією. Надія без надії.

10 февраля, 14:35
Розбір гри киян зі Шкендією. Надія без надії.

🇺🇦🇺🇦Авторський погляд на матч Динамо-Шкендія, 1-1.

Динамо грало перший тайм нижче за свої можливості, креативу не було ніякого. Багато помилок, немає легкості (хоча збори ж))у прийнятті рішень, хлопці немовби змагаються в тому, хто ж помилиться швидше. Закиди вперед і надія на швидкісні якості Ваната... Дуже непереконливо. Бражко просто пуляє вперед , Шкендія грає через короткий пас і катає свою македонську тіті каку і кияни просто крутять головами. Не витримують нерви в Шапаренка, він нещадно фолить в центрі поля, македонець важко падає, капітан команди Буяльський каже: "Попроси вибачення", але Микола не дослухається до слів капітана. Захист білих в ступорі і на 26 хвилині удар в ближній кут, Бущан незграбно складається і виймає мяч з сітки за мить ‼️ЦЕ провина захисту і кіпера, м'яч несильно перекочується стрічку воріт, немовби питаючи: " Чим же я завинив, приймаючи участь в такому недолугому поєдинку???")

👍Михавко з Ю-19 не вражає, але буде покраще Попова. Дуже неясна перспектива у киян, а тим часом Шкендія контролює гру, тримає м'яч, а суперників- подалі від воріт. Надія на 2 тайм🇺🇦🇺🇦🇺🇦, Перший склад киян виявися неготовим, передусім ні тактично, ні фізично. Можливо, герой гри з Лієпаєю, Царенко трохи додасть креативу сьогодні?💪💪💪2 тайм...Буяльський переведний нижче,можливо тут йому буде комфортніше? Македонці не дають дихати спокійно нашому центру.Серія замін....Кабаєв на Ваната,пусті воота і 1-1💪💪💪Розкатали чудово, чи буде продовження?💪84 хвилина Дубінчак кидає в прорив Самбу Діало, той м'якенько підсікає мяч паралельно воротам, Супряга недолуго підстраюється під м'яч і він відскакує від його спини ((((Дясук з Сиротою виглядають краще,ніж їх попередники по першому тайму.Далі, Дубінчак-удар, по центру. Але хоч б'ють. Лівим флангом йдуть атаки киян, там в македонців повний безлад, але простріли бажають кращого. Фізично в другому таймі динамівці на голову сильніше. Діалло, Дубінчак і Царенко збільшили темп, суперник не встигав, але треба забивати💪💪💪 Розтворились як Юпі на полі Супряга і Андрієвський- брак довіри з боку тренера не діє позитивно.

Шепелєв виглядав покраще Шапаренка, який далекий від гарних кондицій, поки що травма лише озлобила хлопчину, який зі Змі вже відчув себе зіркою. Але ж треба працювати весь час.! Саме цього не вистачає нашим футболістам- критичного сприйняття себе. Тут ти зірка, у поєдинках з Минаями тебе нагородять пеналем і ти типу в порядку. Аж потім виходиш в товарусі зі Шкендією і тебе возять як Тузика, що ти не встигаєш бачити номери на спинах суперника.😂😂😂

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Став з Vbet
7 марта, 11:40
Aurora vs Kharkiv
15 февраля, 22:18
Футзал,огляд
6 февраля, 13:33
Футзал, 1 ліга
2 февраля, 19:45
Футзал, прогнози
2 февраля, 19:14
Итоги 22 тура Апл
2 февраля, 17:50
Все посты