Tribuna/Футбол/Блоги/ставки на спорт/Спостереження за матчем- триллером в Полтаві. Здивування від побаченого.

Спостереження за матчем- триллером в Полтаві. Здивування від побаченого.

Спостереження за матчем- триллером в Полтаві. Здивування від побаченого.

Ворскла і футбол.....Зійшлися 10 і 15 команда чемпіонату. Перед матчем сподівань на видовищну гру було не багато, проте він виправдав себе. Команди ніби не дуже результативні,ще і після зимової паузи програли- і полтавчани, і рівняни, до того ж не забили..... Чи виправлять цей факт? Скоро подивимось.

Забігаючи наперед факти про поєдинок:

-Перший матч з вболівальниками у Полтаві з початки повномасштабної рашистькох агресії зібрав близько 150 000 грн.на ЗСУ.

-Рахунковий рімейк матчу першого кола.

-Матч "дебютантських" голів

-Вольова перемога господарів

-300 матч ворсклянина Ігоря Пердути.

Полтава скучила за футболом, це було помітно ще на підході до стадіону. Декілька хлопців з головними уборами а-ля "Гострі картузи" років 16-ти йшли в пошуках зігріваючих напоїв. Співробіники поліції були настроєні позитивно, Тцк помічено не було.

На поєдинок допущено було 1000 вболівальників, об'явили присутність 948. Зважаючи, що білети продавались лише у центральні сектори по 150 грн, майже 150 000 грн. були зібрано на потреби Сил оборони. Перед матчем і в перерві лунає пісня співака Міши Крупіна : "Ми ще заспіваємо цю пісню, у нашому місті", помічено багато вболівальників з національною атрибутикою.

По персоналіям, почнемо з дебютанта Сиссоко, який прийшов із "Серену", друг Кане, був дуже переляканий. Людина обрізалась жостко, крім бфгу , нічого більше.Він навіть не біжить ширше, в 2 таймі він біг на рівні зі Степанюком,може хотів його перегнати..Феліпе- старається, бодається, але він схожий на футзального стовпа, у великому прикривати круглого в центрі і отримувати аути-не задача для центр напа, правда ж.

Степаню - як завжди мозок команди, він завжди креативить, бачить поле дуже добре і виконує феєрично.

Мякушко забив стільки ж, скільки за півтора сезони у Колосі, звідки він прийшов вільним агентом. Має дуже пристойну техніку і швидкість.

Ісенко і Когут були одними з найкращих у складах обох команд, грали впевнено,незважаючи на те, що небезпека була непостійно. Ось Когут розминається в центральному колі, поки Верес видвинув м'яч від своїх воріт,а потім вони мінялись місцями.

Рівний перший тайм, активнотдіють команди, гра цікава, проте сумбурна.Але грають з душею....Аж потім Мрвальєвич забиває перший гол у Вбет Чемпіонаті України..

Представники Сил оборони України теж дивляться матч на стадіоні , багато з них на реабілітації та прийшли повболівати за класний матч.Володимир один з хлопців каже, що давно не був на футболі і це свого роду терапія у такий непростий час. Біля нього пара малих хлопці років 6 з прапором України і з цікавістю дивляться на Героя.

Недалеко чутно скандування російською, "Собако любит мясо, ворона любит сыр, а мы все за Ворсклу, Ворскла наш кумир.".

Гол в роздягальню показує хто справжній вболівальник, пару людей діляться думками про те, що з Першої ліги буде вийти назад у вишку дуже складно, і неясно взагалі що буде далі....По побаченому роблю висновок, що моя ставка поставлена перед матчем номіналом 20 гривень на перемогу Ворскли навряд чи пройде. Захист рівнян з Кучеренком виглядає упевнено..

Проте в другому таймі Мякушко робить дубль і Полтава застинає щасливою. Вболівальники дякують Силам оборони України за можливість вболівати.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Став з Vbet
7 марта, 11:40
Aurora vs Kharkiv
15 февраля, 22:18
Футзал,огляд
6 февраля, 13:33
Футзал, 1 ліга
2 февраля, 19:45
Футзал, прогнози
2 февраля, 19:14
Итоги 22 тура Апл
2 февраля, 17:50
Все посты