Tribuna/Футбол/Блоги/Народний футбол/Згадати все! Всі ганебні поразки Динамо Київ в єврокубках за останній час

Згадати все! Всі ганебні поразки Динамо Київ в єврокубках за останній час

Останнім часом вболівальники Динамо Київ отримують тільки біль, читають новини про команду. Пропоную згадати самі ганебні поразки нашої команди в єврокубках за останній час.

Автор — Vadim Malina
26 июля 2020, 15:29
19
Згадати все! Всі ганебні поразки Динамо Київ в єврокубках за останній час

Останнім часом вболівальники Динамо Київ отримують тільки біль, читають новини про команду. Пропоную згадати самі ганебні поразки нашої команди в єврокубках за останній час.

Янг-Бойс 2:0 Динамо Київ

Перша спроба Хацкевича пройти бар'єр кваліфікації Ліги Чемпіонів. І ніби нічого не придвіщювало біди(перший матч закінчився 3:1 на користь Киян), але склалося не так, як очікувалось. З перших хвилин Янг-Бойс пішов в атаку. Високий темп суперника не давав нічого зробити Динамо в перших хвилинах матчу. Але на 9 хвилині арбітр назначає пенальті в ворота Динамо, після "дурної" помилки Морозюка... 1:0.

 

А що далі? Все так, як і починався матч. Неймовірні сейви Максима Коваля лише допомагали Динамо на 25 хвилині не програвати 3:0. Але прикро, ще те, що Кияни навіть не відповідали супернику. Лише один момент за всю гру! Ярмоленко обігрався в стіночку з Мбокані та вийшов сам на сам з голкіпером, але не зміг закрутити м'яч в дальній кут.

 

Кульмінація поєдинку наступила на 89 хвилині. Подача кутового з правого флангу, як завжди продовжувалась ударом(особливо Кияни в тому матчі програвали "другий поверх"), як Коваль не зміг зафіксувати і м'яч заходить в ворота...2:0.

Динамо втрачає шанси на Лігу Чемпіонів. Лише Коваль заслуговував оплески після цієї гри, а інші просто "обісралися" на полі

 

Динамо 0:0 Аякс

Ще один матч кваліфікації Ліги чемпіонів. Але сценарій тепер другий. Тепер Кияни мали забивати два м'ячі, щоб проходити далі(минулий матч закінчився 3:1. Завдяки двом "привозам" Кадара) І знову все так, як було рік тому в матчі з Янг-Бойс. Все один в один, тільки цього разу Аякс не реалізував пенальті на 10 хвилині матчу

 

Так тепер в Динамо було хоча би декілька моментів, але все одно, прирівнюючи їх до моментів суперника, вони стають ніякими. В тому матчі Аякс мав забивати мінімум 4. Але погана реалізація та чудова гра Бойка не давала збільшити рахунок. Знову ганебна та "безуба" гра, та знову Динамо вилітає з Ліги Чемпіонів.

Динамо 0:5 Челсі

Напевно найстрашніший сон київських вболівальників. В той вечір команда Хацкевича була просто знищена слабким Челсі(на той час 7 місце в АПЛ та поразка від Манчестер Сіті 6:0) В тому матчі вже Бойко нічим не міг допомогти команді. Лондонці "куражилися", як могли. Так по статистиці ми не занадто сильно програли, а це було більше вже моменти відчаю. Навіть 65 тисячний Олімпійський не допоміг. 0:8 загальний рахунок пари. Це просто ганьба. Більше немає слів. За цю гру, хочеться подякувати тільки вболівальникам, які не зважаючи на -15 прийшли, і підтримували команду до самого кінця.

Ось такий вийшов підбір матчів, за які стидно вболівальникам. Сподіваюся, що це вже позаду, але судячи з останніми подіями в клубі, оптимізму не прибавляється

Друзі пишіть в коментарях яка поразка була для вас найболючішою? а також пропонуйте нові ідеї для статей. Ставте лайк та підписуйтесь на блог.

PS:занадто жорстко не судіть, адже це пише простий хлопець, який хоче стати спортивним журналістом.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Євро 2016. Згадати все!
8 сентября 2020, 12:20
12
Все посты