Tribuna/Футбол/Блоги/Народний футбол/Дно пробите? Що далі?Луческу в Динамо

Дно пробите? Що далі?Луческу в Динамо

Сьогодні всіх вболівальників шокувала новина про нового тренера Динамо. Ним став екстренер та легенда Шахтаря Мірча Луческу. Те, що вболівальники Динамо, так навіть Шахтаря здивувались, це просто нічого не сказати. Але давайте розберемося всі плюси і мінуси цього рішення братів Суркісів.

Автор — Vadim Malina
23 июля 2020, 18:09
7
Дно пробите? Що далі?Луческу в Динамо

Сьогодні всіх вболівальників шокувала новина про нового тренера Динамо. Ним став екстренер та легенда Шахтаря Мірча Луческу. Те, що вболівальники Динамо, так навіть Шахтаря здивувались, це просто нічого не сказати. Але давайте розберемося всі плюси і мінуси цього рішення братів Суркісів.

Хто, якщо не Луческу?

В ЗМІ йшла мова про декількох тренерів, які можуть прийти в Динамо: Ребров, Бьеліца, Скрипник. З всіх перелічених варіантів реальний міг бути тільки варіант зі Скрипником, але він вирішив не покидати Луганську Зорю. І що все? Ну напевно так. Якісних тренерів, які б погодилися прийти в теперішнє Динамо немає.

Які плюси підписання Луческу?1) Досвід. Ні для кого не секрет, що Луческу являється одним з двох легендарних тренерів українського чемпіонату. Великий досвід в нашому футболі піде тільки на користь Динамо.

2) Система. Одне з його головних якостей, як тренера так керівника — чудова атмосфера в колективі. Він тримав хорошу атмосферу не тільки в роздягальні, а і з працівниками клубу.А, як відомо, що 40% успіху є атмосфера і лише 60%праця. Також дуже добре в нього виходило ладнати з Легіонерами(те, що в Динамо завжди не було)

3) Молодь. Луческу дуже відомий своїми вихованцями, яких виховував ще з змалечку. Правда — це була бразильська молодь, але тепер йому потрібно буде звикати до нашої(яку він зажди не полюбляв).

Які мінуси підписання Луческу?

1) Вік. Не варто забувати, що Луческу вже 74 роки, ще раз повторю 74!!! Не 47, а 74. У такому віці варто вже залишити тренерську діяльність та піти на відпочинок. Адже, футбол дуже швидко розвивається, а зазвичай тренери похилого віку є консерваторами.

2) Минуле. Не варто забувати, що більше ніж 12 років він був головним конкурентом Динамо, як і на внутрішній арені, так і на міжнародній. І всі ті слова, які він говорив на адресу Динамо, досі в пам'яті вболівальників.

3) Принциповість Класичного. Ні для кого не секрет, що останнім часом матчі проти Донецького Шахтаря стали менш принциповими, емоційними. Де ті бійки на полі, які були раніше? Де та самовіддана боротьба проти суперника? Де ті скандали після кожного матчу? Де та ненависть до суперника? Болісно уявляти, що при Луческу. Поцілуйчики та обнімашки на полі та поза ним!? Це вже не ті матчі, які ми колись з нетерпінням чекали.

4) Вболівальники. Не варто забувати і про них, адже вони є тими, хто не дивлячись на результати команди, стоять за клуб до кінця. Ультрас Динамо вже висловило свою позиція на рахунок Луческу:

" Мы обращаемся ко всем работникам «Динамо», в которых осталась хоть капля самоуважения: все, что вам остается в нынешней ситуации – написать заявление на увольнение.Всех болельщиков, кому болит за «Динамо» так же, как и нам, просим следить за сообщениями нашего сообщества – акции протеста не заставят себя долго ждать. Суркисы – от*****есь от «Динамо».

Як зрозуміло, що фанати відразу не прийняли Луческу, та будуть відстоювати свою позицію. Ось тут вже буде цікаво. Якщо Луческу принесе Динамо групу Ліги Чемпіонів, то фанати можливо його приймуть. Але якщо ні, то, як Суркіс буде виправдовувати Луческу?

Нам залишається тільки спостерігати за роботою Луческу в Динамо. Але можу запевнити вас точно, що наступний сезон УПЛ буде гарячий, як колись давно. Як мінімум від цього, весь Український чемпіонат у виграші.

Друзі пишіть свої думки в коментарі на рахунок Луческу в Динамо. А також пропонуйте теми для наступних статей. Не забувайте ставити лаки, та підписуватись на блог.

PS:занадто жорстко не судіть, адже це пише простий хлопець, який хоче стати спортивним журналістом.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Євро 2016. Згадати все!
8 сентября 2020, 12:20
12
Все посты