Tribuna/Футбол/Блоги/Народний футбол/Українська Прем'єр-Ліга 2020-2021. Прогноз від Біло-Блакитної Дивізії

Українська Прем'єр-Ліга 2020-2021. Прогноз від Біло-Блакитної Дивізії

Друзі, вже стартував новий сезон рідненької УПЛ. По очікуванню сезон має бути дуже цікавий. Давайте разом спрогнозуємо турнірну таблицю УПЛ після 28 туру.

Автор — Vadim Malina
23 августа 2020, 10:09
9
Українська Прем'єр-Ліга 2020-2021. Прогноз від Біло-Блакитної Дивізії

Друзі, вже стартував новий сезон рідненької УПЛ. По очікуванню сезон має бути дуже цікавий. Давайте разом спрогнозуємо турнірну таблицю УПЛ після 28 туру.

 

 

 

14 місце ФК Львів

Команда без майбутнього. Ще у минулому сезоні вони мали покинути УПЛ, але завдяки Карпатам залишилися тут. Минулий сезон видався взагалі провальним. З нового року команда взагалі не показувала результат. Також нічого не зрозуміло і по вектору розвитку клуба. Раніше були новини, що ФК Львів відмовляється від бразильців і буде робити ставку на українців. Але вже завтра їм грати стартувати у чемпіонаті, а ні офіційної інформації, а , ні чутка про прихід якихось якісних гравців немає.

 

13 місце Маріуполь

Я завжди дуже скептично ставитися до цієї команди, через її захоплення орендувати гравців у донецького Шахтаря. До клубу прийшов Остап Маркевич, дуже талановитий та амбіційний тренер. У минулому сезоні він показав, що навіть з не великим бюджетом та без топ гравців він може поставити дуже якісну гру. Яскравий приклад Агробізнес. Після 9 стартових турів команда була першою у чемпіонаті та не зазнала жодної поразки, але конфлікти з керівництвом та негативні результати змусили Маркевича піти у відставку. Але я не вірю у нього в Маріуполі. Команда зовсім розбалансована, багато лідерів пішли, а з нових можна виділити лише Петра Стасюка. Тому великих сподівань на них у мене не має.

 

 

 

12 місце Ворскла

Команда сенсація минулого розіграшу кубку. Так команда Максимова дуже сильно заінтригувала вболівальників на новий сезон. Але на мою думку саме зараз у команди піде спад. Синдром другого сезону та постійний спад команд Максимова на другий сезон. На мою думку, саме Львів Маріуполь та Ворскла будуть вести боротьбу за виживання.

11 місце Олімпік

Мені дуже сподобалася робота Ігоря Климовського у кінці минулого чемпіонату, але одне діло грати проти не мотивованих команд нижньої шістки, а друге проти всіх заряджених команд. Це команда мала не отримати атестат ще два роки тому, але завдяки "кулуарним іграм" та домовленостям вони все ж утрималися в лізі.

10 місце Інгулець

Найколоритніша команда Україні нарешті в УПЛ. Але не все так ідеально у них, як здається. Стадіон у Петровому, який так довго рекламували досих пір не готовий. За два дні до першого туру не було остаточно відомо, де команда буде грати свої домашні матчі. У Кропивницькому чи Дніпрі? Також команда вже стабільно провалює кінцівку сезону. Будучи лідером першої ліги за п'ять турів до кінця, команда Лавриненка зіграла чотири рази в нічию і тільки раз виграла. Такою грою вона не лише втратила чемпіонство, а і взагалі ледь путівку до УПЛ не втратила. Тому я не дуже вірю у великі перспективи команди у першому сезоні в УПЛ.

9 місце Минай

Команда відкриття українського футболу. Неймовірна історія команди, яка за п'ять років змогла з районного чемпіонату дійти до УПЛ, а також голосно про себе заявити у Кубку України. Команда Василя Кобіна порекомендувала себе, як тактично гибка команда, яка кожен матч може вийти з новою тактикою та схемою гри. Дуже багато не вірять у перспективи Минай за те, що команда типу "не вміє забивати з гри" і команду тягне лише Нурієв. Тоді я всім раджу переглянути осінні матчі Миная. Складна ситуація з голами виникла саме взимку, коли головний та майже єдиний варіант Кобіна на позицію центрального нападника Роберт Гегедош, який на той час забив 9 голів у чемпіонаті розірвав контракт з клубом. Рівноцінної заміни, яка може давати результат тут і зараз не знайшлося. Але вже такої проблеми не буде, адже Минай вже підсилився Денисом Кожановим, який минулого сезону увійшов у топ 3 найкращих гравців ліги з теперішнім одноклубником Нурієвим та Січенавою. А також новачками клубу стали два молодих захисники Меліченко та Павліш, які прийшли з Шахтаря. Скоро мають оголосити і про хорвацького 20-річного захисника Міслава Матіча. Це чудове доповнення до вже досвідчених гравців, як Пиняшко, Попович, Никитюк, Голодюк, Книш і Ткачук. Мій прогноз, що Минай буде вести боротьбу саме за місце у середині таблиці. 

 

 

8 місце Колос

Команда дебютант ліги відразу змогла пробитися у єврокубки завдяки своїй харизмі та бажаню. Але я вважаю, що команду Руслана Костишина чекає синдром другого сезону, а також невдалий старт через кваліфікацію Ліги Європи(нашим командам дуже тяжко вдається пройти цей відрізок). Так, занадто сильно вони не проваляться, але у їхню боротьбу за єврокубки я не вірю.

7 місце Олександрія

Команда Володимира Шарана останні роки є стабільним борцем за зону єврокубків, а також гідно минулого сезону себе показала у групі Ліги Європи. Але на мою думку, Шаран вже вичерпав свій потенціал у цій команді і перспектив у нього вже немає. Коли минулого сезону у ЗМІ з'являлися новини про те, що Остап Маркевич може замінити Шарана, я дуже зрадів. Адже це саме та людина, яка зможе запустити нове повітря у команду і надати їй крила. Але так не сталося і Шаран залишився у команді. Також Олексанрія втратила декількох основних гравців, і не змогла поки їх якісно замінити. Якщо все буде і далі так складатись, то я не бачу Олександрію навіть у топ 6.

 

6 місце Рух

Ось і перший такий не сподіваний прогноз. У першій лізі команда по виконавцях мала склад на рівень вищий ніж всі інші, але часта зміна тренерів не дозволила Руху стабільно пройти весь сезон, але кінцівку вони провели дуже якісно. Та навіть на рівень УПЛ команда має досить хороший склад, як для новачка. Не варто забувати, що і по фінансах команда була вище за всіх на голову. Так і в УПЛ я впевнений, що у топ 7 вони точно потраплять. Я вважаю, що і в УПЛ команда зможе показувати хороший рівень футболу і спокійно може стати цьогорічною сенсацією.

 

 

5 місце Десна

Олександр Рябоконь зміг створити дуже потужну команду, яка на другий рік в УПЛ вже конкурувала за медалі. Красивий швидкий футбол, надійний захист та "чуйка" тренера допомогли Десні взяти 4 місце та потрапити у єврокубки. Але цей сезон буде складніший. Я вірю у команду Рябоконя, але все ж таки ставлю на 5 місце.

4 місце Зоря

Команда Віктора Скрипника дуже солідно зарекомендувала себе у минулому сезоні і багато хто думає, що команді уже цього року "по зубах" взяти срібло. Але я не вважаю так. Ігри на три фронта(Чемпіонат, ЛЄ та Кубок) дадуть про себе знати відразу. Без хорошого резерву команда не зможе якісно робити ротацію і давати всім відпочити. Від того можна і очікувати невдалу першу частину чемпіонату та часті травми.

 

3 місце СК Дніпро 1

Ще минулого сезону деякі експерти говорили, що Дніпро 1 має вести бородьбу у першій шісткі, але тоді не склалося. Адже футбол, який вони грали у першій лізі зовсім не підходив до УПЛ. Але вони швидко перебудувалися і вже другу частину чемпіонату провели дуже солідно. Також команда дуже сильно підсилилась, що говорить про її амбіції. Тому, на мою думку, саме СК Дніпро 1 буде вести бородьбу з Зорею і Десно за бронзові медалі. Перевагу відаю саме їм.

 

2 місце Динамо

 

 

Луческу в Динамо. Тільки лінивий цього літа не говорив про прихід румунського спеціаліста в Динамо. На мою думку, він нічого грандіозного не зробить з Динамо, але зменшити відрив від першого міста і збільшити від третього він зможе. Також Луческу почне давати шанс молоді, яка у майбутньому дуже вплине на результати клубу та фінансовий стан.

1 місце Шахтар

Тут взагалі немає про, що говорити. На жаль зараз Шахтар на дві голови сильніший аніж усі інші. Так матч з Інтером наглядно показав, що оборона Шахтаря — це страшна річ. Але в УПЛ тільки в декількох матчах за сезон, їй можуть створити проблеми. Каштру в першому ж сезону задер таку планку за результатами, що цікаво буде подивитися, як Шахтар буде підтверджувати її.

Ось так виглядає таблиця.

Друзі, все, що написано в цій статті є лише моєю суб'єктивною думкою. Пишіть ви свої прогнози в коментарях, буде дуже цікаво почитати, на, що ви розраховуєте у новому сезону. Цікаво буде через рік порівняти.

А також не забувайте ставити плюсики та підписуватись на блог.

 

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Євро 2016. Згадати все!
8 сентября 2020, 12:20
12
Все посты