Tribuna/Футбол/Блоги/Народний футбол/Українці в Серії А. Чому наших скоро буде там багато?

Українці в Серії А. Чому наших скоро буде там багато?

Вже не одне трансферне вікно в ЗМІ з’являється новини, що італійські клуби зацікавленні у наших гравцях. Звідки такий попит? Давайте розберемо.

Автор — Vadim Malina
22 августа 2020, 11:26
12
Українці в Серії А. Чому наших скоро буде там багато?

Вже не одне трансферне вікно в ЗМІ з'являється новини, що італійські клуби зацікавленні у наших гравцях. Звідки такий попит? Давайте розберемо.

Три причини чому ними так цікавляться.

1. Результати Збірної України

Один з головних факторів — гра Збірної. Якщо ще чотири роки тому наша Збірна з ганьбою вилітала з Євро 2016, не забив навіть одного голу. То теперішні досягнення та рівень гри довели, що наші гравці вміють грати в європейський футбол. Адже по безконкурентному чемпіонаті України та по "без зубих" матчах у єврокубках ніхто б не цікавився навіть ними.

2. Професійне ставлення до футболу

Що за цим означає? Всім відомо, що раніше наш чемпіонат був набагато більш грошовитий, де навіть у Говерлі середня зарплата за місяць була 10 000 $. І зрозуміло, що коли гравець потрапляє в таку "теплу ванну", то і бажання, і мотивація розвиватись та прогресувати далі в нього потрохи зникає. Також не варто забувати і про те, що вони були любителями Алкоголю та нічних клубів. Так, а що зараз? Зараз наш чемпіонат в занепаді, і таких грошей вже точно ніхто давати не буде. Тому, щоб досягти більшого ти повинен працювати і їхати закордон. Професіоналізм також виявляється і у режимі харчування, режимі дня, та режимі сну. Адже, якщо ти хочеш тримати себе постійно в хороших кондиціях, то повинен виконувати режим. Люди старшого віку називають це покоління втраченим. Але тут я готовий посперечатись. На мою думку, вже краще вільний вечір провести вдома, подивившись фільм чи пограти в ігри, аніж провести його у нічному клубі.

3. Андрій Шевченко

Так, саме Андрій Шевченко та його тренерський штаб є головним каталізатором у зацікавленості наших гравців, зі сторони італійських клубів. Адже він, як ніхто знає всі сильні та слабкі якості гравців. Тому головні та фінальні рекомендації по них дає саме він. Так було під час переходу Руслана Малиновського до Італії.

І, що? Все так ідеально? Так ні, не варто забувати, що під час матчів Серії А на полі повинно знаходитись лише троє гравців з країн не ЄС.

На цей час в Італію найчастіше "сватають" чотирьох гравців з Чемпіонату України.

1. Віталій Миколенко

Вік: 21 рік

Вартість: 9 000 000€

Зацікавлені: Інтер, Наполі, Ювентус.

Вихованець Київського Динамо дуже сильно провів відбір до Євро 2020, та не погано проявив себе в єврокубках, на фоні негативних результатів.

2. Віктор Циганков

Вік: 23 роки

Вартість: 16 000 000€

Зацікавлені: Аталанта

Лідер та віце капітан. Людина, яка сама робить різницю на полі і витягує результат для Динамо. Яскравий приклад. Вирішальний матч сезону проти Зорі. Тоді саме завдяки двом голам Віктора перемогли Зорю. Єдина проблема це часті травми. Майже кожну передсезонну підготовку він пропускає через мязові пошкодження . Що, негативно може вплинути на його перехід, та гру в Європі. Адже мало хто може ризикнути і взяти такого травматичного гравця.

3. Владислав Супряга

Вік: 20 років

Вартість: 2 700 000€

Зацікавлені: Болонья, Аталанта, Лаціо, Торіно, Наполі

Молодий гравець, який лише повернувся з оренди відразу зацікавив італійські команди. Чому на Супрягу так полюють, якщо він ще нічого не добився у Динамо. Він дуже яскраво провів Євро U19 ставши справжнім відкриттям чемпіонату та одною з трансферних цілей. Це все закріпила перемога на Чемпіонаті світу U20, а саме фінал. Не граючи стабільно у продовж чемпіонату, він вийшов у фіналі та зробив дубль, чим допоміг виграти Збірній.

4. Микола Матвієнко

Вік: 24 роки

Вартість: 4 000 000

Зацікавлені: Наполі

Захисник Донецького Шахтаря лише тільки з минулого сезону став основним гравцем свого клубу, але ним вже взимку цікавився Лондонський Арсенал. Яскраво зігравши у Лізі Чемпіонів він довів, що є гравцем хорошого рівня, як і на позиції лівого захисника, так і на позиції центрального захисника.

Друзі, що видумаєте про наших в Італії? Чи вийде у них себе там проявити? Пишіть свої у коментарях.

А також не забувайте ставити плюсики та підписуватись на блог.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Євро 2016. Згадати все!
8 сентября 2020, 12:20
12
Все посты