Tribuna/Футбол/Блоги/Блог Євгена Брижа/Кулач наздогнав Сачка за голами за «Ворсклу» та увійшов до десятки бомбардирів полтавців

Кулач наздогнав Сачка за голами за «Ворсклу» та увійшов до десятки бомбардирів полтавців

А 20-річний Ібрагім Кане провів уже 50-й матч за «Ворсклу» в усіх турнірах.

Автор — Євген Бриж
21 февраля 2021, 18:11
7
Кулач наздогнав Сачка за голами за «Ворсклу» та увійшов до десятки бомбардирів полтавців

А 20-річний Ібрагім Кане провів уже 50-й матч за «Ворсклу» в усіх турнірах.

Забивши «Інгульцеві» з пенальті, нападник «Ворскли» Владислав Кулач за показником забитих наздогнав Василя Сачка, колишнього форварда і головного тренера «Ворскли», і таким чином увійшов до десятки найкращих голеадорів «Ворскли» за Незалежності.

У Кулача зараз 18 забитих у 55 матчах чемпіонатів за полтавців, Сачко забив стільки ж, але за 83 гри. В усіх турнірах Кулач обійшов Сачка: у Владислава — 24-й гол у 67 поєдинках, у Василя Вікторовича — 23 голи у 99 поєдинках за «Ворсклу». Також 18 голів у чемпіонатах — у албанця Дебатіка Цуррі, якому для цього знадобилося 148 матчів.

Отже, у тріо Кулач-Сачко-Цуррі — по 18 забитих, і це десяте місце серед бомбардирів. Вище — Йован Маркоскі з 19 голами, Роман Безус із 20, Юрій Коломоєць із 21 голом.

А Ібрагім Кане провів 50-й матч за «Ворсклу» в усіх турнірах. У нього 42 матчі у чемпіонаті, 6 — у Кубку, 2 — у Лізі Європи. Малійському легіонеру 20 років, дебютував за «Ворсклу» він 31 жовтня 2018 року в кубковій виїзній грі з «Чорноморцем». Полтавці перемогли, Кане провів всю гру на позиції лівого захисника. Загалом у нього чотири голи, три асисти, вісім жовтих карток і три червоних. Контакт розрахований до літа 24-го року.

Світлини ФК «Ворскла»

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Два капітани
4 августа 2022, 18:48
Все посты