Tribuna/Футбол/Блоги/ставки на спорт/Вбет Екстраліга з футзалу,підсумки 9 туру

Вбет Екстраліга з футзалу,підсумки 9 туру

Вбет Екстраліга з футзалу,підсумки 9 туру

Черговий тур з Vbet Екстра Ліги!

Почнемо з цитування сайту @5 на 5:"Зокрема, не були зіграні матчі у Хмельницькому («Сокіл» – «Ураган») та у Рівному («Кардинал-Рівне» – «Енергія»). А якщо бути точним, то поєдинок у Хмельницькому був перерваний на 17-й хвилині за рахунку 2:0 на користь «ураганівців», а потім був відмінений та перенесений. Але цей не дограний поєдинок також запам’ятався скандалом. Зокрема, офіційний сайт івано-франківського «Урагану» повідомив, що «Після виходу з роздягальні, на сходах спорткомплексу, один з гравців команди «Ураган» почув на свою адресу нецензурну лайку, яка продовжилась застосуванням фізичної сили з нанесенням тілесних ушкоджень. Ініціатором цього побиття був один з колишніх спонсорів команди «Сокіл». До побиття також долучився один з тренерів хмельничан, який в даний момент знаходився поруч. В масову бійку це не переросло завдяки усвідомленням гравцями «Урагану» наслідків необережних дій.». У свою чергу, «Сокіл» відповів, що якщо не будуть оприлюднені імена тих, хто згадується у заяві «Урагану», то це означатиме, що вона була спрямована на дискредитацію клубу з Хмельницького".

Ну що тут сказати капець повний, людині дають люлей і шо???? Хмельницький, ви шо там, подуріли? Чи багато сили, а розуму зась????🌈🌈🌈🌈Давайте під Авдіївку тоді, а то бити пики хлопцям, які возять вас рилом-то не діло. Або не пускайте місцевих Поворознюків на матчі.

Далі, сподобався Мск Харків-топ гра від хлопців Гончаренка.Але ж скільки їх прощали in.it?????? Ну а підключення Острікова в Харкові знали і до цього, а тепер знають й усій Україні

💪💪💪В Києві @skyup розмазав Ромни,як так????Сумщина , у вас є гордість???? Вас же возять шо бобиків. Пляжник Щериця возить)))))), а ну,тренитесь!

Ну і як тягнув Гуйван в Києві, в грі Аврора проти Хіта!!!!!!!чемпіони майже програли, але макітра Абакшина була проти.Шо не кажіть, але гол кіпера хоча він творив і дива, ніби футзальний Ісус, але до останньої секунди....🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦Топ гравці туру- Салтанов, Остріков, Абакшин

🇺🇦Подписывайтесь и поддерживайте наш проект на карту Привата 5168745175550059 пивная мотивация-самая крепкая💪🍺🍾🍹

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Став з Vbet
7 марта, 11:40
Aurora vs Kharkiv
15 февраля, 22:18
Футзал,огляд
6 февраля, 13:33
Все посты