Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол очима вболівальника/24 тур АПЛ. Вболівальнику важко обирати

24 тур АПЛ. Вболівальнику важко обирати

Англія. Як можна не любити країну, в якій навіть у вівторок панує футбол? Єдине, за що її можна ненавидіти, так це за її вимогу робити вибір. А тому давайте розберемося що ж обрати. Якщо ви не прихильник якогось конкретного матчу, то вам цікаво буде подивитися щось з розряду топ, тобто один з супер-матчів. Тож хто? «Арсенал» - «Саутгемптон»? «Лестер» - «Ліверпуль»? «Манчестер Юнайтед» - «Сток Сіті»? Давайте про кожен матч окремо. «Арсенал» - «Саутгемптон» Лондонський клуб Венгера прийматиме клуб, ко...

2 февраля 2016, 16:44

Англія. Як можна не любити країну, в якій навіть у вівторок панує футбол? Єдине, за що її можна ненавидіти, так це за її вимогу робити вибір. А тому давайте розберемося що ж обрати.

Якщо ви не прихильник якогось конкретного матчу, то вам цікаво буде подивитися щось з розряду топ, тобто один з супер-матчів. Тож хто? «Арсенал» - «Саутгемптон»? «Лестер» - «Ліверпуль»? «Манчестер Юнайтед» - «Сток Сіті»? Давайте про кожен матч окремо.

«Арсенал» - «Саутгемптон»

Лондонський клуб Венгера прийматиме клуб, котрий любить перейти їм дорогу. З останніх 5 матчів між цими командами «Арсенал» переміг лиш в одній! а програв три! А в останній зустрічі і зовсім поступився з розгромним рахунком 4:0.

Не можна забувати і про любов «канонірів» здавати у другій половині сезону. Скільки років поспіль вони показують феєричний футбол в першій частині, а наступну проводять посередньо? І що б ви думали? Знову те ж саме – 3 гри без перемог, з такими результатами до чемпіонства не дотягти. Але потрібно дивитися і з іншого боку, адже лондонці будуть нестися вперед з усіх сил, щоб переламати цю прикру статистику. Радості їм додають повернення Санчеса і Коклена. Ці хлопці знають як створювати.

На «Саутгемптон» же зовсім ніякого тиску. Хлопці грають в своє задоволення і отримують його. «Манчестер Юнайтед» відчув які міцні у них зуби. Після не дуже вдалого старту «Сотон» нагадує себе минулорічного, для якого не існувало суперників, котрих вони боятимуться. Тому в Лондоні буде битва, гарантовано.

«Лестер» - «Ліверпуль»

Те, що продовжує робити Клаудіо Раньєрі не може не вражати. Фукс ясно сказав: «Ми просто веселимося і продовжуємо перемагати». Що ще потрібно команді для доброї гри?

В минулому турі Варді і Марез ясно дали зрозуміти, що ні один, ні другий не здають позицій і продовжують бути лідерами команди і одними з кращих гравців АПЛ, тому команді Клопа є чого боятися.

Але німець не з тих, кого легко перелякати. Юрген, такий Юрген. Він прийшов і робить справу, яку дуже любить – будує клуб. Наставнику мерсисайдців нічого розчаровуватися через не підписання контракту з Тейшейрою, адже в атаці є кому зіграти. Просто неймовірно виступає Роберто Фірміно, якого визнали кращим гравцем місяця в клубі, треба підтверджувати свій клас.

Цікаво буде побачити, як буде вдаватися гостро контратакувальній  команді Раньєрі грати проти високого пресингу клопівців. І чи зможе віковий захист «Ліверпуля» втримати Варді, котрому і долі секунди вистачає, щоб створити епізод. І ще одне. Морено, який любить ходити в атаку, остепениться? Адже йому захищатися проти кращого алжирського гравця, як ніяк.

«Манчестер Юнайтед» - «Сток Сіті»

Луї ван Гал мало не щодня піддається жорсткій критиці, мало не щотижня журналісти відправляють його у відставку, а післяматчеві прес-конференції більше нагадують розпитування про те, як швидко його звільнять. Натомість він продовжує гнути свою лінію і тренувати так, як вважає за потрібне. ЛВГ каже, що краще щоб ЗМІ критикували його, а не команду, він готовий нести цей хрест. А його підопічні натомість підтримують тренера. Цікаво що з цього вигорить.

Минулий матч був кубковим і манкуніанці в ньому перемогли, проте про програш «Сотону» ніхто не забув. Чи зможе Руні знову витягнути команду на своїх плечах? Хто його знає, адже в стані суперника не все так гладко, як хотілося б Метту Хьюзу.

Травми переслідують «гончарів». Тренер не знає чи зможуть зіграти Арнаутовіч і Крауч. На довго вилетів Уолтерс, тобто атака зазнала чималих втрат, але якби ж тільки вона. Чарлі Адам, який провів 20 поєдинків у центрі поля також в лазареті, так само як і капітан – Шоулкрос. Метту доведеться сильно поламати голову, щоб зіграти без центральних персон своєї команди. Отже у «дияволів» є великі шанси, щоб залишити три очки вдома, граючи проти трощителя грандів.

Тож, обирайте те, що вам до вподоби. А мій вибір зупиниться на головній сенсації сезону. Подобаються мені ці хлопці, яким вистачає сил і нахабності продовжувати свій хрестовий похід до чемпіонства.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты