World Baseball Classic 2017. Day 4

Про четвертий день Світової Класики. Все тільки починається.

Автор — duce
10 марта 2017, 01:05
World Baseball Classic 2017. Day 4

Четвертий ігровий день Світової Класики позаду, і вже традиційний огляд матчів.

Розпочався він матчем за лідерство в групі А. Особисто я ставив на Нідерланди, але помилився. Вже в першому інінгу ізраїльтяни довели до завершення три рани, чим зробили непоганий заділ на загальний успіх. Далі гра заспокоїлася, у третьому інінгу нідерландці трохи скоротили відставання заробивши одне очко, але більшого досягти не вдавалося, в основному через хорошу гру Ізраїлю в захисті. В результаті збірні обмінялися успішними пробіжками і на цьому завершили. Обидва суперники пройшли до другого раунду, матчі якого пройдуть в Японії.

А от другий матч цієї групи важив для обох збірних куди більше, в ньому вирішувалося, хто збереже пряму путівку на Класику 2021. Та і корейці не мали права вдарити в бруд обличчям перед власною публікою. Гра виявилася вкрай напруженою. Корейці почали жваво, і вже у першому інінгу повели в рахунку. Справжнім бенефісом нападу став другий інінг, в якому корейці набрали 5 очок, на що Тайвань зміг відповісти всього трьома заліковими пунктами. Далі гра вирівнялася, а в середині поєдинку тайванці змогли вирівняти і рахунок. В 9 інінгу обидві збірні мали шанс вирвати перемогу, корейці мали зайняті всі бази, тайванці лише дві, але захист в обох випадках був на висоті. Вдруге на турнірі Корея мала грати додатковий інінг, але тут на відміну від першого туру їм пощастило, спершу завдяки секріфайс флаю вдалося набрати одне очко, а потім і вдалося вибити хоумран з однією зайнятою базою. Отже як результат – господарі перемогли 11:8 і зберегли місце на Світовій Класиці.

Про матчі Австралії та Китаю говорити немає чого. Китайці були на голову слабші за суперників, у захисті грали не дуже впевнено, а у 8 інінгу австралійці ще й вибили хоумран при трьох зайнятих базах. Як результат – Китай втратив шанси поборотися за право зберегти місце у Світовій Класиці, а Австралія розіграє путівку до другого раунду в очному протистоянні з Кубою. Одне лише лякає, що завтра хоч і не дуже мотивована але Японія зробить з Китаєм…

Таким був четвертий день Світової Класики, любіть бейсбол. Далі буде…