World Baseball Classic 2017

Про перший день World Baseball Classic 2017

Автор — duce
7 марта 2017, 11:35
World Baseball Classic 2017

6 березня стартувала Світова Класика – 2017. Перший раунд пройде в 4-х країнах: Японії, Мексиці, Кореї та США. В турнірі приймають участь 16 збірних: 12 з них отримали право виступати в турнірі за результатами Класики-2013, ще 4 прийшли кваліфікацію. Європу на турнірі представляють 3 збірні: Італія, Нідерланди та Ізраїль.

Як не дивно, стартували змагання матчами в групі А, які проходять в Сеулі. До даної групи крім господарів потрапили збірні Ізраїлю, Тайваню та Нідерландів. Спершу трохи про склади збірних.Господарів переважно представлені гравцями місцевої ліги, крім Сенг Хван О, який виступає за «Сент-Луїс Кардиналс». У складі тайванців теж більшість місцевих бейсболістів, троє представляють молодіжні склади клубів MLB, ще четверо – японську лігу. 11 гравців збірної Нідерландів представляють Головну Бейсбольну Лігу, щоправда 5 з них молодіжні склади. А от ізраїльтяни майже повністю складають із гравців молодіжних складів клубів MLB.

Відкривав турнір матч між збірними Ізраїлю та Кореї. Забігаючи наперед варто сказати, що поєдинок був напружений і тривав трохи більше 4 годин.

Перше очко ізраїльтяни здобули завдяки пробіжці, коли за рахунку 3:2 в домі пітчер корейців зацідив м’ячиком у Тейлера Крігера, на цей час напад Ізраїлю володів трьома базами, тому Натан Фріман безперешкодно зміг принести очко своїй збірній. Сталося це в другому інінгу. В 5-му корейці відігралися, Сео відбив подачу, а Кьйонг Мін Хур, який займав в той час другу базу здійснив чудовий ран.

Далі гра була рівна, Ізраїль міг вирвати перемогу у 8 інінгу, зайнявши всі три бази, але пітчер корейців зміг вибити гравця нападу. Друге очко вже в додатковому ініyгу Ізраїлю приніс Мікі Меєрс, який представляє (що приємно особисто для мене) «Бостон Ред Сокс». Після захист ізраїльтян діяв впевнено. Загальний рахунок 2:1.

Далі буде…