World Baseball Classic 2017. Day 3

Про третій день Світової Класики.

Автор — duce
8 марта 2017, 21:11
World Baseball Classic 2017. Day 3

Третій день Світової Класики позаду. Він приніс певні сюрпризи, хоча результати прогнозовані.

Почався день поєдинком в групі В, в якому Куба грала проти Китаю. Важко щось говорити про цей поєдинок. Єдине, за що могла зачепитися бейсболісти Китаю – це була втома кубинців після вчорашньої важкої гри з Японією, але це не спрацювало. Кубинці досить вдало користалися повільною граю китайців у захисті що і дозволяло їм брати бази. В 4 інінгу це матеріалізувалося в 4 набрані очки. Далі гра йшла по накатаній, явний фаворит переміг.

А от збірна Тайваню здивувала, після вчорашньої поразки, сьогодні у них пішла гра проти збірної Нідерландів. Сам поєдинок був рівний і напрочуд напружений. В другому інінгу повели бейсболісти Нідерландів, але вже у 3-му два очки здобув Тайвань. Дабл в 4 інінгу вивів вперед помаранчевих, але вже в наступному хоумран вибитий Чіх Хао Чангом при зайнятій першій базі урівняв шанси. Ще до завершення інінгу тайванці змогли вийти вперед. У 8 інінгу хороший удар Діді Грегоріуса уздовж лицевої лінії квадрата допоміг не тільки йому зайняти другу базу, але і взяти очко, вирівнявши рахунок. «Золоте» ж очко Нідерланди заробили скориставшись помилкою пітчера суперників, який при рахунку 3:2 в домі і всіх зайнятих базах кинув явний бол. В результаті перемога Нідерландів, які слідом за Ізраїлем виходять до наступного раунду змагань, а от Корея і Тайвань у матчі між собою визначать хто ж збереже місце в Світовій Класиці 2021.

Завершували ігровий день, (якщо це так можна назвати, оскільки другий та третій матчі відбувалися майже в один час) японці матчем проти Австралії. Звісно господарі поля були явними фаворитами, і свій статус вони впевнено підтвердили. Але все починалося не так гладко. В другому інінгу Алан Мюрей вибив хоумран, і австралійці вийшли вперед. Вели в рахунку вони до 5 інінгу, в якому при трьох зайнятих базах японці таки відіграли очко, хоч при цьому захист австралійців зміг відправити в аут двох ранерів. В 7 інінгу Шо Наката вибив хоумран, що дозволило японцям вийти вперед. В наступному інінгу це повторив і Йошітомо Цуцуго але при зайнятій першій базі, тому японці змогли заробити відразу 2 залікові бали. В результаті заслужена перемога господарів, і мабуть все ж перше місце в групі, все ж Китай виглядав сьогодні ніяким… Хоче, це бейсбол…

Таким був третій ігровий день Світової Класики, любіть бейсбол. Далі буде…