World Baseball Classic 2017. Day 2

Про другий день Світової Класики.

Автор — duce
8 марта 2017, 01:33
World Baseball Classic 2017. Day 2

Позаду другий ігровий день Світової Класики.

Почався він рано вранці матчем збірної Ізраїлю та Тайваню. Ізраїльтяни відразу взяли бика за роги, і вже в першому інінгу використали помилку захисту суперника, щоб заробити 2 очка. Дуже швидко цей доробок їм вдалося подвоїти. То ж вже перший відтинок поєдинку закінчився з рахунком 4:0 на користь Ізраїлю. В третьому інінгу Раян Лаварнвай вибив хоумран чим приніс ще 2 бали своїй збірній. В 6 інінгу вже тайванці скористалися помилкою суперників і трохи відігралися, заробивши 3 очки. Але помилка їх захисту в сьомому інінгу фактично поставила крапку у питанні про визначення переможця.

Ще один хоумран в 9 інінгу довів рахунок в матчі до непристойного 15:3. Ізраїльтяни розслабилися, а тайванці змогли своєму останньому нападі відіграти 4 очки. Проте на те, хто виграє в цій грі, це вже не вплинуло. 15:7 перемога Ізраїлю, і як на мене їх вже можна вітати з виходом до Другого раунду.

А от господарям турніру радіти не доводиться, після вчорашньої мінімальної поразки, сьогодні вони були декласовані збірною Нідерландів з рахунком 0:5. Менеджер корейців і сам визнав це, сказавши у післяматчевому інтерв’ю, що нідерландські бейсболісти були сильнішими. І тепер доля господарів не тільки в їх руках.

Щодо самої гри, Нідерланди мали тотальну перевагу над суперником. Хоумран в першому інінгу приніс їм два очка, це ж саме «помаранчеві» повторили і в шостому інінгу. Корейцям же за всю гру вдалося зробити хіба 6 хітів, проти 11 у суперників.

І, висловлю припущення, що саме збірна Нідерландів посяде в групі перше місце.

Центральним матчем дня була зустріч Японії та Куби. Якщо не брати в розрахунок США, то сама в цих країнах бейсбол є дуже популярним видом спорту. Атмосфера на матчі була відповідна. Обидві збірні представлені переважно з гравців які виступають у своїх лігах (за виключенням одного гравці в кожному колективі). На початку гри уболівальники, яких зібралося майже 45 тисяч бурхливо вітали своїх улюбленців. Ті відповіли взаємністю, повівши вже в першому інінгу. До кінця стартових інінгів Куба змогла відігратися. Переломним став 5-й інінг, коли за рахунку 2:1 японцям вдалося спершу заробити одне очко, а потім вибити хоумран, який приніс їх відразу три залікові пункти. Проте користуючись помилками японського пітчера та захисту кубинці трохи повернулися до гри, скоротивши відставання до 3-х очок, але не на довго. Ще один хоумран фактично похоронив надії збірної Куби. В загальному ж обидві збірні показали хороший бейсбол, і як на мене, саме вони є фаворитами групи.

Ось таким був другий ігровий день Світової Класики. Далі буде…