Tribuna/Футбол/Блоги/Народний футбол/Плей-офф за Лігу Європи? Що це таке? Як воно відбудеться?

Плей-офф за Лігу Європи? Що це таке? Як воно відбудеться?

З цього сезону УАФ вела додаткові матчі плей-офф за останню путівку в Лігу Європи. Навіщо це вели? І, як це все буде відбуватися?

Автор — Vadim Malina
22 июля 2020, 11:08
10
Плей-офф за Лігу Європи? Що це таке? Як воно відбудеться?

З цього сезону УАФ вела додаткові матчі плей-офф за останню путівку в Лігу Європи. Навіщо це вели? І, як це все буде відбуватися?

Навіщо це вели? Головна задум цього мінітурніру в тому, щоб вибрати найсильнішу команду з п'ятого по восьме місце в турнірній таблиці. Адже, нашим командам дуже тяжко дається пройти кваліфікаційний бар'єр. Найяскравіші та болючі спогади про матчі Лейпциг-Зоря, Бате-Олександрія, Феєнорд-Зоря. У двох із трьох згаданих матчів, наші команди втрачали потрібний результат на останніх хвилинах матчу.

Найболючіше це Лейпциг - Зоря. Тоді на 90 хвилині був рахунок 2:2, і Зоря потрапляла до групового етапу. Але дурна помилка захисника Зорі призвела до пенальті, який і став вирішальний в цьому матчі.

Так навіщо створили цей турнір? Для того, щоб вибрати найсильнішу команду на цю мить, яка гідно буде представляти Україну на міжнародній арені. Якби не було би цих матчів, то відразу після поділу на шістки Колос би скоріше за все просто втратив шанси на боротьбу(Після поділу на другий етап Колос відставав від п'ятого міста на 10 очок). Також можна привести і приклад перед поділом на шістки. Комусь пощястило, а хтось по "дурному" втратив очки. Не слід забувати, що нам дуже потрібні очки в рейтинг УЕФА, бо Україна має шанси(і скоріш за все втратить) пряму путівку до Ліги чемпіонів. Для цього теж певною мірою був створений турнір. Щоб, як більш гідно представити Україну на міжнародній арені.

Що там по матчах? Відбудеться два півфінала та фінал, хто переможе той і забере останню путівку до Ліги Європи. Півфінали відбудуться 25 липня. Олександрія прийматиме Маріуполь о 19:30. Колос - СК Дніпро1 відбудеться о 17:00. Які прогнози? На мою думку, матч Олександрія - Маріуполь занадто передбачений. Занадто сильно відіграє рівень суперників в другій частині чемпіонату. Мій прогноз Олександрія в фіналі.

Другий півфінал відбудеться на Оболонь арені де Колос буде приймати СК Дніпро1. Ось тут вже буде цікаво. Взагалі не передбачуваний матч. Так можливо більшість вболівальників відають перевагу команді з Дніпра, але Колос не потрібно списувати з рахунків. Більшу частину другого етапу команда з Ковалівки грала резервним складом, але коли виходила основа, вона давала бій. Яскравий та свіжий приклад матч з Динамо. Напевно все вже вирішено, Динамо бере срібло, але не так то склалося. Колос зміг здивувати і перемогти Динамо в одному з найважливіших матчів цього сезону для Киян. Тому моя думка, що матч буде запеклий та цікавий. Все ж думаю що Дніпряни переможуть.

Друзі, що ви думаєте про матчі плей-офф? хто ваш фаворит? Пишіть в коментарях. А також пропонуйте теми для наступних статей. Не забувайте ставити лаки, та підписуватись на блог

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Євро 2016. Згадати все!
8 сентября 2020, 12:20
12
Все посты