Tribuna/Футбол/Блоги/Народний футбол/ЧОМУ УКРАЇНЦІ ЗАВОЮЮТЬ ЄВРОПУ?

ЧОМУ УКРАЇНЦІ ЗАВОЮЮТЬ ЄВРОПУ?

Ні для кого, не секрет, що нашим співітчизникам складно заграти в Європі, тим більше в топовому чемпіонаті. Але скоро це зміниться... З кожним трансферним вікном, в ЗМІ з’являється все більше інформації про зацікавленість європейських клубів нашими гравцями. Так чому ж на них виріс попит?

Автор — Vadim Malina
18 июля 2020, 12:00
30
ЧОМУ УКРАЇНЦІ ЗАВОЮЮТЬ ЄВРОПУ?

 

Ні для кого, не секрет, що нашим співвітчизникам складно заграти в Європі, тим більше в топовому чемпіонаті. Але скоро це зміниться....З кожним трансферним вікном, в ЗМІ з'являється все більше інформації про зацікавленість європейських клубів нашими гравцями. Так чому ж на них виріс попит?

 

1) Чемпіони світу U20. Рік тому наша збірна змогла шокувати весь свій, вигравши молодіжний чемпіонат світу в Польщі. У фіналі наша збірна перемогла Південну Корею з рахунком 3:1(тоді двічі забив Супряга, та один чудо гол забив Цитаишвілі) Після цього матчу на наших молодих гравців звернули увагу в Європі, але на жаль, ніхто навіть не почав грати за основу своїх клубів. Тільки зараз почали підпускати їх до основних команд. Але увага та попит до наших гравців тільки зростає.

2) Результати Збірної України. Неймовірний 2019 рік провела наша збірна, не програючи ні одного матчу(серед яких були матчі з Чемпіонами Європи). Яскрава гра команди Шевченка здивувала всю Європу та привернула уваги до гравців національної збірної(серед яких було багато молодих)

 

3) Світова криза. У посткоронавірусний період футбольні клуби не зможуть витрачати величезні кошти на топ гравців, а звернуть увагу на більш дешевший але усе одно якісний ринок з не топ п'ять ліг.

4) Більш професійне ставлення до футболу в молодих гравців. Як саме? Зараз молодь починає вчити мову ще з академії, бо вони мріють та націлені на будування своєї кар'єри в Європі. Все не так, як було раніше. Яскравий приклад Коноплянка. Погравши в Іспанії та Німеччині він так і не зміг вивчити їх мову, що і стало одним з факторів чому він там не заграв. Та протилежний приклад - Олександр Зінченко. Відразу перебравшись в Англію він вивчив англійську та повноцінно може комунікувати з партнерами та тренером.

Що очікувати цього літа? Вже відомо про 2 трансфери з Зорі. Богдан Михайличенко за 500 тисяч євро переходить до Андерлехту, та Євгеній Чеберко за 300 тисяч євро до Ласку з австрійської Бундесліги. Також Зорі скоріше за все будуть пропозиції по Владиславу Кабаєву та, Владиславу Кочергіну.

 

 

Минулого тижня ЗМІ сколихнула новина про те, що Ігор Суркіс готовий продати Віктора Циганкова та Віталія Миколенка.Що це може значити? В Динамо закінчуються гроші! Не вихід в груповий етап Ліги Чемпіонів вже 5 рік дуже сильно б'є ко гаманцю власників Динамо.

Взимку Миколу Матвієнка вже хотіли забрати до топ клубу, але Шахтар заходів занадто багато грошей. Того разу Лондонському Арсеналу не вдалося оформити трансфер захисника Збірної України.

Хто ще з Шахтаря? Ференцварош нарешті викупив контракт Олександра Зубкова у гірників. Також зимою до клуба зверталися декілька італійських команд з пропозицією за Михайла Мудрика.

А хто з легіонерів може піти на підвищення? Романа Яремчука вже другий рік всі ЗМІ сватають в італійську Рому. Але власник Гента заявив, що не буде відпускати Романа перед груповим етапом Ліги Чемпіонів.

Лечче Євгена Шахова вже гарантував собі виліт в Серію Б, але українець скоріше за все знайде нову команду в елітному дивізіоні Італії.

Друзі пишіть свої думки на рахунок літніх трансферів українців в Європу. Можливо когось забув. А також діліться цією статтею зі своїми друзями. Та підписуйтесь на блог.

 

Другие посты блога

Євро 2016. Згадати все!
8 сентября 2020, 12:20
12
Все посты