Tribuna/Киберспорт/Блоги/Valve здивувало гравців новим оновленням у CS2

Valve здивувало гравців новим оновленням у CS2

Автор — FAQCS
7 февраля, 18:10
Valve здивувало гравців новим оновленням у CS2

Ком'юніті знову ожило завдяки великому оновленню в CS2. Чутки про те, що Valve планують додати в гру новий кейс, а також якийсь із режимів, ходили вже давно. І нарешті, підтвердивши безліч витоків, розробники порадували гравців цікавими нововведеннями, які, безумовно, зроблять ігровий процес більш захопливим.

Спочатку варто відзначити довгоочікуваний режим Arms Race, який було додано разом із двома ремейками карт Baggage і Shoots. Загалом, це особливо не вплине на тих гравців, які грають у CS2 серйозно, адже режим радше підійде казуалам, ніж тим, хто планує досягти якихось висот у рейтинговій системі.

Новий кейс - Kilowatt

Новий кейс Kilowatt і капсула з наклейками додали ще більше можливостей для кастомізації. У кейсі окремо виділяється новий ніж Kukri і унікальний скін для Zeus, стилізований під однойменного Бога грому і блискавок. Також багатьом гравцям міг сподобатися новий AK47 | Inheritance виконаний у фаянсовому оформленні або ж яскрава AWP | Chrome Cannon для тих, хто точно хоче виділитися.

Make Stickers great again!

Капсула, хоч і не володіє чимось екстраординарним, пропонує досить привабливі стікери. Особливо це набуває сенсу, якщо ми згадаємо про те, що Valve нарешті переробили механіку наклейок. Якщо раніше вам було доступно всього 4 позиції, то тепер ви можете розміщувати стікери де забажаєте!

Додавання можливості наклеювати до 5 стікерів на будь-яку зброю точно вплине на ігрову економіку, тому радимо придивитися до ринку для інвестицій. Візуал - це, звісно, добре, але що щодо внутрішньоігрових змін?

Не можна сказати, що цей апдейт приніс із собою багато геймплейних змін, вони трапилися швидше вимушено. Наприклад, Zeus тепер нескінченний у всіх режимах з автоматичним перезарядженням кожні 30 секунд.

Також візуальні ефекти смоуків стали більш детальними, з додаванням відкидання тіней. Тепер під час близького контакту з опонентом, у вас буде можливість побачити його і зробити кілл.

Баги в грі, як-от беззвучне падіння з високих поверхонь і деякі дрібні помилки були виправлені. Багато хто вважав, що сайлентдроп, як його називають багато професійних гравців, скоріше фіча, але як виявилося - ні.

Оновлення CS2 принесло безліч змін, як очікуваних, так і несподіваних. Ясна річ, що багато хто розраховував на операцію або щось на зразок цього. Але як показує практика Valve вміють дивувати і цей апдейт став символом того, що про нас не забули, ура!

Приєднуйтесь до обговорення в коментарях і діліться своєю думкою, поки ми моніторимо всі цікаві новини спеціально для вас, побачимося в CS2!

Другие посты пользователя

Як заробити на CS2?
8 декабря, 00:52
5
Чого бракує в CS2?
8 ноября, 16:44
1
Все посты