Tribuna/Киберспорт/Блоги/IEM Katowice 2024 - довгоочікуваний турнір для всіх

IEM Katowice 2024 - довгоочікуваний турнір для всіх

Автор — FAQCS
5 февраля, 17:07
IEM Katowice 2024 - довгоочікуваний турнір для всіх

Незважаючи на те, що у 2024 році фанатів уже встигли порадувати парочкою турнірів, першим по-справжньому вагомим є IEM Katowice 2024. Це дійсно легендарна подія, яка збирає сотні тисяч глядачів навколо себе щоразу, коли проводиться в Польщі.

На сьогоднішній день цей турнір зможе показати нам, хто і наскільки сильно готовий насправді, а також дасть уявлення на поточний сезон.

Vitality і ZywOo - головні претенденти на титул?

Хто б що не говорив, але француз і компанія готові забирати IEM Katowice навіть незважаючи на прикру поразку ENCE, якої не очікував ніхто. Такі команди рідко поступаються об'єктивно нерівним суперникам, але тим не менш і заперечувати таку ймовірність не можна.

Що ми маємо? Матьє у відмінній формі, команда готова до титулів, а ця прикра поразка навряд чи зможе зупинити французьку машину, на нашу думку саме вони мають найбільше шансів забрати турнір.

FaZe без TwistZz уже не ті?

Після того, як TwistZz покинув FaZe і поїхав грати за Liquid, у команди почали виникати проблеми, які намагається покривати frozeN, але в нього, будемо чесні, не завжди це виходить. Проте karrigan зі своєю командою вже встиг вийти в стадію плей-офф, яка пройде на арені, а досвіду в складу в таких справах більш ніж достатньо.

Очевидно, ніколи не можна списувати FaZe Clan з рахунків, вони поряд з Vitality також є головними лідерами в гонці за заповітний трофей.

NaVi, ENCE, TS - шанси все ще є

Як не крути, CS2 - досить непередбачувана гра і зробити точний прогноз часто буває досить важко. Так і в нашому випадку, природно, ми очікуємо чудових результатів від FaZe і Vitality, але й інші команди не варто списувати з рахунків.

NaVi в новому складі вже показали, що можуть дивувати, на жаль, їм ще точно потрібен час для того, щоб зігратися і знайти свою гру, але навіть зараз вони точково показують цікавий CS, на який приємно дивитися.

Поряд із народженими перемагати - оновлені ENCE. Міцний колектив, який до всього іншого очолив g1ave. Їм уже вдалося обіграти Vitality, як ми встигли згадати, а також поквитатися з Astralis. Цікаво буде подивитися, що хлопці зможуть показати далі.

TS стали серйозними суперниками після того, як до їхнього складу приєднався donk, який вийшов на якийсь зовсім інший рівень гри і показує приголомшливу статистику. Незважаючи на те, що молодому таланту всього 17 років і це буде його перший досвід на арені, команда точно зможе нав'язати гідну конкуренцію в боротьбі за титул.

С9, G2, Mouz - за підсумком андердоги?

Якщо з попередніми колективами все ясно, то тут у нас три команди, які не вражають, принаймні поки що. Почнемо обговорення саме з C9, яким пророкували стати мало не найкращим складом у світі, але що в підсумку? Відлітаємо від Mouz і не забираємо останній раунд на Ancient, коли залишається 2 секунди - ізі.

З G2 також стався якийсь збій, команда начебто перестала грати, точніше всі, крім m0nesy. Ілля, як і раніше, показує чудовий рівень, що не скажеш про NiKo і його брата, які просто загубилися і перестали показувати ту статистику, яку ми могли бачити раніше. А говорили, що в усьому винен jks...

Mouz, незважаючи на свої точкові програші, все ще топ-5 рейтингу HLTV, а значить, що з рахунків їх списувати вже точно не варто. siuhy і компанія готові показувати вартісний CS, але, як і всім, їм вкрай необхідна удача, щоб покрити брак досвіду перед іншими більш іменитими колективами.

Хто ж стане переможцем?

На жаль, стадія плей-оф ще не почалася і зараз команди дограють так званий "play-in", де вирішують, хто ж гідний опинитися на арені, а хто ні. Проте завдяки цим матчам, ми вже можемо зробити якісь висновки, які можуть виявитися корисними в прогнозі переможця IEM Katowice 2024.

Ми все ж віддаємо свою перевагу Vitality. Так, вони оступилися, але їхній досвід і витримка допоможуть пережити цю поразку, а голодний до титулів і ще одного звання найкращого гравця року Матьє вже точно не проґавить можливості ще раз довести свою значущість для світу CS.

Другие посты пользователя

Як заробити на CS2?
8 декабря, 00:52
5
Чого бракує в CS2?
8 ноября, 16:44
1
Все посты