Tribuna/Футбол/Блоги/Апельсинова кава/Нам всім потрібна була ця перемога. І «Зоря» не підвела

Нам всім потрібна була ця перемога. І «Зоря» не підвела

«Мужики».

Автор — Ірина Козюпа
26 ноября 2020, 23:58
11
Нам всім потрібна була ця перемога. І «Зоря» не підвела

«Мужики». 

  • Домашній розгром «Динамо» від резерву «Барселони» – 0:4
  • Ще одне приниження «Шахтаря» від «Боруссії» – 0:4
  • Технічна поразка збірної України від Швейцарії – 0:3.

Stop the count! Це занадто багато страждань, як на один тиждень для українського вболівальницького серця. Від «Зорі» вже ніхто нічого особливо і не очікував. Але як це часто буває – здивували ті, на кого махнули рукою.

У ситуації «Зорі» мова вже йде не стільки про боротьбу за вихід з групи Ліги Європи, скільки про боротьбу за власну гордість та престиж. Футболісти та тренер стомились програвати, пропускати ще на старті матчу, слухати критику, читати про кризу у команді та Скрипника-тренера одного сезону.

І коли як не сьогодні «Зоря» могла довести всім і самим собі, що вони – все ті ж самі «мужики», які минулого сезону до останнього боролися за друге місце в УПЛ. Мабуть, тут коронавірус якраз зіграв на користь команди, яка пропустила матч у чемпіонаті проти «Олімпіка», змогла добре відпочити та підготуватися до зустрічі з греками. Наприклад, цього дуже бракувало «Динамо» і «Шахтареві», які виглядали на полі наче вичавлені лимони.

До всього, АЕК зробив українцям чимало хороших подарунків. Тренер випустив воротаря, який вже 100 років не грав офіційних матчів, Євген Шахов підтримав флеш-моб українських легіонерів іноземних команд і вже на старті другого тайму забезпечив «Зорі» чисельну більшість. А тоді луганці якось невимушено і легко тричі забили супернику на їхньому полі. Громов скористався помилкою воротаря АЕКа, Кабаєв забив красивим дальнім ударом, а Юрченко реалізував пенальті. Наче і не було трьох поразок у перших трьох турах, 9 пропущених м’ячів і безнадії.

Звичайно, рано говорити, що «Зоря» знову топ і всі проблеми позаду. Це покажуть наступні матчі. Сьогодні ж просто подякуємо команді за характер, радість від перемоги й гарний вечір. Зрештою, позитивні емоції потрібні всім і завжди. Хай це буде перемога української команди в Європі чи збірка легендарних цитат Віталія Кличка.

Фото: «Зоря»

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты