Tribuna/Футбол/Блоги/Beograd – gori!/12 відео, які розкажуть вам, що за людина Новак Джоковіч

12 відео, які розкажуть вам, що за людина Новак Джоковіч

22 травня Новаку Джоковічу стукне 31. Щиро бажаю йому вибратися з тієї турбулентності у котрій він зараз перебуває і пропоную згадати найбільш неординарні моменти з кар’єри великого серба

Блог — Beograd – gori!
Автор — Ігор87
6 мая 2018, 17:41
4
12 відео, які розкажуть вам, що за людина Новак Джоковіч

Драйвові підбірка про сербську легенду від блогу Mad Liberian.

У 2007 році він переміг на Мастерсі у Монреалі. Це був справжній прорив – практично ноунейм Новак подужав 3-тю, 2-гу та 1-шу ракетки світу (Роддіка, Надаля, Федерера). Фінал перетворився на справжню битву: 7-6 (7-2) 2-6 7-6 (7-2). Тим не менше, більш ніж напевно полишивши всі сили на корті, коли на церемонії нагородження Джоковіча назвали хорватом, він відразу виправив ведучого сказавши, що він серб:

Під час дощу на одному Ролан Гаросі Джоковіч сам тримав парасолю для бол-боя. Так, не виключено, що більше працював на публіку але вчинок все одно вийшов красивий:

Весела вдача Джоковіча подарувала йому прізвисько «Джокер», що має подвійну алюзію на його прізвище та англійське слово «жарт» – «Joke». Без нього теніс був би іншим. Він може поцілити у репортера під час прямого включення:

...зіграти з Марією Юріївною:

А потім кілька разів годно її затролити:

Побалакати ледь не десятьма (ну, майже десятьма) мовами:

Познущатися у скайпі над Федерером – замість балачок про дощову погоду у Швейцарії продемонструвати тому трофей (або щойно виграний ним, або кубок зі змагань у котрих Роджер не брав участі – вибачте за мою погану англійську):

Перепало і іншому тенісному світилу – Надалю. Джоковіч показав власну версію кліпу Шакіри у котрому був помічений іспанець. Вийшло годно. У всякому разі краще за те, що зараз пишуть Рафі фанати «Реала» за оказію з шарфом «матрацників» на матчі півфіналу Ліги Європи, кхе-кхе:

Навіть осоружна для всіх реклама вийшла досить таки топовою:

Кубок Хофмана є великою мірою розігрівом перед серйозними ристалищами, тож тут можна дозволити собі і поопагангамстайлити:

Джоковіч став одним з щасливців котрі мали за честь ще за життя поспілкуватися з Богом. Та зіграти з ним в теніс:

Не дивлячись на свою, здавалося б, страшно легковажну вдачу, Джоковіч завжди послідовний у позиції стосовно драматичної ситуації з Косово:

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Регбі проти апартеїду
1 января 2022, 14:40
19
Контейнер для сміття
25 декабря 2021, 16:05
22
Все посты