Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Яскравий дебют Скорохода

Яскравий дебют Скорохода

У центральному матчі 14-го туру чемпіонату Київської області «Джуніорс» здолав «Десну».

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
14 августа 2016, 14:29
Яскравий дебют Скорохода

Матч у Погребах, де місцева «Десна» приймала лідера обласних перегонів «Джуніорс», став не тільки прикрасою 14-го туру, але і всього чемпіонату Київщини. Дві класно укомплектовані команди, відмінний газон, величезна напруга (такі матчі називають битвами за шість очок), принциповість, безкомпромісність, емоції та вируючі пристрасті як на футбольному полі, так і за його межами, які не зміг вгамувати навіть проливний дощ, що супроводжував гру на протязі всього першого тайму – все це відокремлювало звітний поєдинок з-поміж інших і дозволить йому надовго закарбуватися в пам’яті його учасників та глядачів.

У стартових складах команд спостерігалося чимало новачків. У «Десни» виділявся африканський центральний півзахисник Патрік, тоді як у «Джуніорс» з перших хвилин на поле вийшли Сергій Каркошкін та Олександр Скороход. У підсумку саме ця парочка зробила вагомий внесок у важливу перемогу шпитьківчан над найближчим (на той момент) переслідувачем.

Поєдинок краще розпочали господарі поля. Разом зі стартовим свистком арбітра Сергія Скрипака підопічні Володимира Бондаренка ринулись вперед та змусили гостей пережити декілька неприємних епізодів. Найчастіше небезпека виникала біля воріт «Джуніорс» після вкидання Артемом Коноваловим м’ячів з ауту. Також слід відзначити проведену «Десною» атаку правим флангом, в завершальній стадії якої нападник господарів з лінії воротарського переправив м’яч у сітку воріт. На щастя для гостей, зробив він це, перебуваючи у положенні поза грою, що зафіксував лайнсмен.

З плином часу команда Сергія Шута пристосувалася до силового футболу, запропонованого суперником, та незвичних для неї розмірів футбольного поля – і моменти почали виникати вже біля воріт «Десни». На 34-й хвилині гості заробили штрафний. Каркошкін виконав подачу у карний майданчик суперника, звідки Скороход головою пробив по воротам – м’яч по неймовірній траєкторії опустився у дальню дев’ятку.

Вже за декілька хвилин Олександр, отримавши відмінну передачу від партнера, вискочив тет-а-тет з голкіпером. Однак оформити дубль у цьому епізоді атакувальному півзахиснику «Джуніорс» не вдалося – м’яч після його удару пролетів поруч зі стійкою.

Зазначимо, що у першому таймі «Десна» втратила одного зі своїх ключових виконавців – травму отримав Якимлюк. А перед перервою господарі залишилися ще й без основного голкіпера. Рятуючи свою команду від пропущеного м’яча травму спини отримав Роман Коростишевський.  Незважаючи на ці негаразди підопічні Володимира Бондаренка вийшли на другу половину зустрічі сповнені рішучості відігратися. І свої наміри вони доволі швидко втілили у життя. Це Місько відгукнувся на подачу з правого флангу та ударом головою відновив рівновагу.

Втім нічийний рахунок протримався недовго. Вже дуже скоро ФК «Джуніорс» знову вийшов вперед, а за хвилину – навіть подвоїв перевагу. Спочатку після подачі Каркошкіна з кутового відзначився Євген Колесник, а трохи згодом Скороход, також головою, замкнув навіс Байдачного з правого флангу.

Володимир Верхов потужним ударом з далекої відстані у середині другого тайму міг довести справу до розгрому, однак господарям на виручку прийшов каркас воріт. А після цього Фортуна ще раз посміхнулася гравцям «Десни» - прикрої помилки на виході припустився Георгій Копаліані. Воротар «Джуніорс» не розрахував траєкторії польоту м’яча та не влучив по ньому, чим скористався Євген Воробей. Форвард «Десни», вразивши порожні ворота, забив свій 11-й м’яч в сезоні.

Таким чином інтрига в матчі знову відродилася, а тому заключні хвилини видались досить нервовими та напруженими. Господарі поля були близькими до того, аби відігратися, але в кінцівці зустрічі удача вже посміхнулася підопічним Вадима Гордієнка та Юрія Балашева, коли м’яч влучив в поперечку.

Завдяки перемозі з рахунком 3:2 «Джуніорс» відірвався від «Десни» на десять очок. Віднині головним переслідувачем шпитьківської команди є «Патріот» (перевага сім очок), з яким колектив Сергія Шута зустрінеться у наступному турі.

«Десна» (Погреби) – «Джуніорс» (Шпитьки) 2:3

Голи: Місько 49, Є.Воробей 67 – Скороход 34, 55, Колесник 54

«Джуніорс»: Копаліані, Куба, Чуприна, Самар, Верхов, Маринчук, Колесник, Скороход, Байдачний, Каркошкін, Костяний. На заміну виходили: Школьний, Левенець.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты