Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Щаслива субота та сумна неділя

Щаслива субота та сумна неділя

Минулого вікенду «Джуніорс» впевнено подолав 1/8 фіналу Кубка Київської області завдяки гостьовій перемозі над «Старою Бояркою».

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
23 мая 2018, 10:59
Щаслива субота та сумна неділя

 

Минулого вікенду «Джуніорс» впевнено подолав 1/8 фіналу Кубка Київської області завдяки гостьовій перемозі над «Старою Бояркою».

Зазначимо, що протягом години ігрового часу представник першості Київщини гідно протидіяв фавориту. Проте, на весь матч господарів поля не вистачило. Підсиливши гру декількома замінами, «Джуніорс» в середині другого тайму дотиснув суперника. На 68-й хвилині рахунок відкрив Олександр Скороход. Атакувальний півзахисник на підступах до штрафного майданчика «Старої Боярки» обікрав суперника, зблизився з воротарем та пробив у дальній кут.

Сашко також взяв участь у інших двох результативних атаках команди, виступивши асистентом. Спочатку він відав м’яч під удар Вадиму Костяному, який здійснив прохід по лівому флангу. А наприкінці зустрічі Скороход не дозволив м’ячу залишити поле, потім обікрав захисника та вивів на ударну позицію Самара, який встановив остаточний рахунок.

У чвертьфіналі «Джуніорс» зіграє з «Бородянкою», але до цього матчу ще цілий місяць. Попереду більш складне випробовування – виїзд у Нові Петрівці в гості до сусіда по турнірній таблиці «Межигір’я» (Нові Петрівці).

«Стара Боярка» - «Джуніорс» 0:3

Голи: Скороход 68, Костяний 74, Самар 89

«Джуніорс»: Хіміч, Дердель, Семенко, Курята, Верхов, Колесник, Козир, Кривошеєнко, Левенець, Скороход, Костенко. На заміну виходили: Мельник, Костяний, Самар, Кульгук

У неділю, 20 травня, «Джуніорс» продовжив боротьбу у чемпіонаті Києво-Святошинського району. На жаль, приємного у зустрічі з «Зенітом» було мало. Прикрий інцидент, що стався в середині першого тайму, має стати нагадуванням для всіх, що футбол (тим паче аматорський) – це лише гра, в якій головне зовсім не перемога, а здоров’я один одного.  Щоб не сталося на футбольному полі, не можна давати волю емоціям, бо це може призвести до страшних непоправних наслідків. Як це сталося з одним з гравців «Зеніта», який після грубої гри зі сторони Левенця ще близько двадцяти хвилин непорушно лежав на полі, перебуваючи в очікувані карети швидкої допомоги.

Порушник заслужено отримав червону карту, тому шпитьківчани були вимушені трохи більше години часу провести у меншості. До цього прикрого епізоду підопічні Євгена Чуприни встигли пропусти один м’яч. Проте, одразу після тривалої паузи, яка була викликана якраз необхідністю надання першої допомоги травмованому футболісту, відігралися. Мабуть, дався взнаки шоковий стан, у якому перебували партнери постраждалого. Щойно гра була поновлена, як господарі втратили м’яч та дозволили супернику досить легко організувати результативну атаку. Відзначився Вадим Костяний, який реалізував вихід віч-на-віч з воротарем після класної передачі Скорохода.

Рахунок 1:1 протримався аж до фінального свистка, хоча гольових моментів не бракувало. У господарів близькими до успіху були Василяка, Неведомський та Гер, а у «Джуніорс» свої нагоди змарнували Скороход та Костяний. Останній, до речі, все ж поцілив у ворота, але перед тим випадково підіграв собі рукою. 

Отож, за підсумками чотирьох турів «Джуніорс» має у своєму активі шість очок, з якими розташувався на п’ятому місці. Від лідерів – «Гостинного Двору», «Факела» та «Софію» команду Сергія Шута відділяють чотири очки.

«Зеніт» (Святопетрівське) – «Джуніорс» (Шпитьки) 1:1

Гол: Костяний 33

«Джуніорс»: Хіміч, Курята, Семенко, Самар, Кульгук, Торшин, Колесник, Костяний, Шут, Левенець, Скороход. На заміну виходили: Мельник, Чуприна

 

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты