Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Анонс футбольного вікенду

Анонс футбольного вікенду

У найближчі дні «Джуніорс» пройде нові випробовування у чемпіонатах Київської області та Києво-Святошинського району.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
8 июня 2018, 17:53
Анонс футбольного вікенду

У найближчі дні «Джуніорс» пройде нові випробовування у чемпіонатах Київської області та Києво-Святошинського району.

На обласній арені наступним суперником підопічних Євгена Чуприни стане «Меліоратор». Ця команда була заснована у 2014 році на базі київської «Єдності» та протягом двох сезонів виступала у першості столиці. Після скандального антикорупційного листа, адресованому голові ФФК, «Меліоратор» опинився у складі чотирьох колективів, які по суті вигнали з чемпіонату. Тому колектив, яким з самого початку опікується відомий київський ресторатор Дмитро Дубас, продовжив виступи у чемпіонаті області. За підсумками 2017 року команда здобула право виступати у Вищій лізі, після чого знайшла надійного партнера в обличчі мера Бучі Анатолія Федорука та переїхала у передмістя.

Свої домашні матчі «Меліоратор» намагається перетворити для жителів міста на справжнє свято футболу. На поєдинки запрошуються зірки спорту та відомі футбольні особистості, зокрема прес-аташе збірної України Олександр Гливинський та телеведучий Микола Васильков. Вони заводять публіку, розігрують серед вболівальників цікаві призи, проводять у перерві матчі різноманітні конкурси.

У цілому нудьгувати на стадіоні «Ювілейний» глядачам не доводиться. Єдине, чого бракує – успіхів «Меліоратора». У Бучі команда Дмитра Дубаса не здобула ще одного очка, програвши всі чотири матчі. Ба більше, не забила в рамках чемпіонату ще жодного голу!

Наразі «Меліоратор» посідає у турнірній таблиці десяте місце, маючи у своєму активі вісім очок. Проте, до простих суперників цю команду не віднести. Бучанці здатні піднести сюрприз, що продемонстрували у минулому турі. Тиждень тому «Меліоратор» на виїзді переграв одного з лідерів чемпіонату – «Сокіл» (Михайлівка-Рубежівка). Непогано команда виглядала й у протистоянні з чемпіоном області – «Авангардом» (Бзів), хоча у підсумку поступилася з рахунком 0:2.

Матч «Меліоратор» (Буча) – «Джуніорс» (Шпитьки) відбудеться у Бучі на стадіоні «Ювілейний» у суботу, 9 червня. Початок – 17:00.

Наступного дня «Джуніорс» зіграє з «Софією» (Софіївська Борщагівка) у рамках сьомого туру чемпіонату Києво-Святошинського району. Наразі команда Анатолія Лукьяненка є лідером турніру. У шести матчах вона здобула п’ять перемог та одну нічию, і має у своєму активі шістнадцять очок, що на чотири більше, ніж у «Джуніорс».

З «Софією» шпитьківчани знайомі не з чуток. Практично щороку шляхи команд перетинаються у районному чемпіонаті, а також футзальних турнірах. Так, минулого року «Джуніорс» та «Софія» видали у Вишневому шикарний, результативний матч, який завершився перемогою шпитьківчан з рахунком 6:4.

Матч «Софія» (Софіївська Борщагівка) – «Джуніорс» (Шпитьки) відбудеться у неділю, 10 червня, у Петропавлівській Борщагівці на стадіоні «Козак-Арена». Початок – 17:30.

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты