Tribuna/Футбол/Блоги/Creative Sport Shots/Кріштіану Роналду проти Девіда Бекхема. Трансформація ★

Кріштіану Роналду проти Девіда Бекхема. Трансформація ★

Давайте порівняємо трансформацію двох видатних футболістів

Блог — Creative Sport Shots
Автор — CreativeSportShots
9 октября 2021, 14:11

Давайте порівняємо трансформацію двох видатних футболістів

Хто такий Кріштіану Роналду?

Португальський футболіст Кріштіану Роналду часто вважається одним з найкращих футболістів, які коли -небудь грали в цю гру, і його виступи протягом більшої частини десятиліття лише допомогли зміцнити цю віру серед уболівальників футболу. Роналду виріс на Мадейрі (Португалія), але після закінчення юнацької кар'єри у «Спортінг», його негайно запросив англійський клуб «Манчестер Юнайтед», коли його талант вінгера помітив їх легендарний менеджер сер Алекс Фергюсон. Роналду провів шість років у "Манчестер Юнайтед", і саме там він розвинув свою гру як умілий, швидкий, смертельний нападник, який міг забивати голи та створювати можливості для товаришів по команді.

Він виграв багато трофеїв за "Манчестер Юнайтед", а також фуєрив за "Португалію", перш ніж переїхати в "Реал" як найдорожчий гравець світу. В "Реалі" він побив деякі з найважливіших рекордів забиття голів, які тримались багато років, а також привів клуб до важливих трофеїв. Роналду також є капітаном збірної Португалії і привів їх до перемоги на Євро-2016-їхнього першого в історії тріумфу на великому турнірі. Він також виграв багато індивідуальних нагород, які ще більше закріпили його статус одного з найкращих футболістів світу

Девід Бекхем

Він народився 2 травня 1975 р. У ролі Девіда Роберта Джозефа Бекхема в Лейтонстоуні, Східний Лондон, Англія, у сім’ї перукаря Сандри Джорджини (Захід) та кухонного майстра Девіда Едварда Алана «Теда» Бекхема. Дідусь Бекхема по матері був євреєм, і Девід згадував релігію як вплив; він носить татуювання, написане єврейською мовою з "Пісні пісень" у єврейській Біблії (Старий Завіт), хоча він, як відомо, не сповідує іудаїзму чи будь -якої іншої віри. Бекхем завжди грав у сорочках з довгим рукавом, щоб приховати свої татуювання, враховуючи тих, хто може почуватись незручно через свої переконання.

Його виховували батьки, вболівальники «Манчестер Юнайтед», відвідував футбольну школу Боббі Чарльтона в Манчестері і в дитинстві виграв місце на тренуваннях у ФК «Барселона». У 1986 році він став талісманом "Манчестер Юнайтед" на матч проти "Вест Хем Юнайтед". З 1992 по 2003 рік Бекхем провів майже 400 матчів за Манчестер Юнайтед і забив 85 голів, хоча його офіційний рекорд нараховує лише 62 голи в 265 матчах офіційної старшої команди. На чемпіонаті світу 1998 року він зіграв усі кваліфікаційні матчі Англії та забив кілька важливих перемог.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты