Tribuna/Футбол/Блоги/Creative Sport Shots/Топ -5 найдорожчих і розкішних яхт, які належать футболістам ★ 2021 рік

Топ -5 найдорожчих і розкішних яхт, які належать футболістам ★ 2021 рік

Мало того, що у них є свої приватні літаки, розкішні автомобілі та будинки, за які треба померти - вони заробляють стільки грошей, що можуть виплеснутись і на дорогі яхти.

Блог — Creative Sport Shots
Автор — CreativeSportShots
9 октября 2021, 10:15

Мало того, що у них є свої приватні літаки, розкішні автомобілі та будинки - вони заробляють стільки грошей, що можуть виплеснутись і на дорогі яхти.

Найкращі футбольні гравці світу проводять час дозвілля на неймовірних крейсерах - морських феррарі.

Звичайно, найдорожчі яхти у таких мільярдерів як Роман Абрамович та шейх Мансур, які володіють своїми човнами, тоді як футболісти, як правило, витрачають десятки і сотні тисяч доларів на оренду мегаяхт.

Так, наприклад, аренда супер-яхти AXIOMA буде коштувати від €250 000 за тиждень, але там є майже все для спорту та релаксу. Деяки вдаються до хитрощів математики - беручи на команду такий човен і сплачуючи за кожного вже наприклад по €20 000-25 000.. Тож, креативте і ви!..

Довідка: Аксіо́ма (грец. axiōma; кор. axio (достойність), укр. гідність, гідне) — твердження, яке вважається правильним без доведення, щоб слугувати точкою початку роздумів і аргументів. Синонім — постулат.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты