Tribuna/Теннис/Блоги/Гранд-фінал благодійного тенісного туру памʼяті Олени Балтачі в Бучі!

Гранд-фінал благодійного тенісного туру памʼяті Олени Балтачі в Бучі!

Автор — Нікіта Опря
16 ноября, 19:38
Гранд-фінал благодійного тенісного туру памʼяті Олени Балтачі в Бучі!

З 15 жовтня по 12 листопада по всій Україні проходив масштабний тенісний тур памʼяті тенісистки українського походження Олени Балтачі. Найсильніші юніори України змагалися в 5 різних регіонах, задля можливості попасти на фінальну частину туру в Бучу. Турніри проходили в наступних містах: Чорноморськ (Elite Tennis Club), Вишково (Roger Club), Київ (Vihola), Львів (U-Next), Дніпро (Мегарон). Гранд-фінал туру проходив у місті герої Бучі в заміському комплексі “Campa Bucha”

Благодійний фонд «Постраждалі діти війни» та Rocket Tennis Cup організували ці змагання, щоб зібрати гроші на допомогу онкохворим дітям та популяризувати великий теніс та масові види спорту в Україні. Великий внесок у проведення туру вклали головні спонсори: компанія «Антошка», яка надавала подарунки дітям на кожен з турнірів протягом всього місяця, компанія «МіксМарт», яка завжди забезпечувала учасників водою, фруктами та усіма необхідними продуктами харчування під час турнірів, компанія “Techifibre” завдяки якій учасники отримали необхідні тенісні аксесуари.

Фінальна частина туру Олени Балтачі в Бучі розпочалася з покладання квітів до меморіалу невинно вбитих жителів Бучі. Учасники, які приїхали зі всієї країни вшанували памʼять жителів Бучі, які були вбиті внаслідок дій російських загарбників. Після цього на кортах комплексу “Campa Bucha” розпочалася урочиста церемонія відкриття турніру. На церемонії відкриття був присутній мер Бучі - Анатолій Федорук та в.о Міністра спорту та молоді України - Матвій Бідний. Після виконання гімну України та традиційного тенісного салюту, учасники розпочали свої перші поєдинки.

Наприкінці першого змагального дня для всіх учасників турніру було організоване святкове шоу та вечеря. На другий день турніру, учасники продовжили змагатися за звання чемпіона. Четвірка найкращих хлопців та дівчат з фінальної частини туру в Бучі отримали змогу відправитися на турніри серії «Masters 1000».

Спонсорами фінальної частини туру були компанії: «Антошка», «МіксМарт», “Tecnifibre”, “Жан Niche Concept”, “Wood Racket”, “Konti”, “Dres Court”, “Farmasi”, “Hedgehog” та Бучанська міська рада.

Переможцями турніру, які отримали можливість поїхати на турніри серії ATP 1000 Masters стали: Олександр Качан (Хмельницький), Гейващук Олексій (Хмельницький), Миронов Іван (Івано-Франківськ), Мещеряков Марк (Жовті Води), Кузнецова Анна (Харків), Багбая Аріана (Камʼянське), Кочерженко Марія (Камʼянське), Левадна Марина (Дніпро).

Другие посты пользователя

Все посты