Tribuna/Теннис/Блоги/Всеукраїнський регіональний дитячий турнір Rocket Tennis Cup в Тячеві.

Всеукраїнський регіональний дитячий турнір Rocket Tennis Cup в Тячеві.

Автор — Нікіта Опря
17 сентября, 21:19
Всеукраїнський регіональний дитячий турнір Rocket Tennis Cup в Тячеві.

З 15 по 16 вересня в місті Тячів (Закарпатьска область), відбувся регіональний дитячий всеукраїнський турнір з тенісу. Місто Тячів вже не вперше проводить такі великі змагання. Тільки в цьому році в Тячеві відбулося два чемпіонати України серед юніорів та один великий регіональний турнір.

На цей раз, на турнір зареєструвалося близько 50 юних гравців, які приїхали з різних міст України, що би позмагатися та показати високий рівень тенісу. Rocket Tennis Cup в Тячеві проходив в пʼяти вікових категоріях: юнаки до 10 років, юнаки до 12 років, дівчата до 10 років, дівчата до 12 років, дівчата до 14 років. Через велику кількість учасників, змагання відбувалися в дводенному форматі. Спочатку грався груповий етап, після якого найкращі з нього потрапляли до сітки Play Off , а учасники які не пройшли далі, змагалися у втішній сітці турніру.

Rocket Tennis Cup в Тячеві проходив за підтримки місцевої міської ради та спонсорів змагань. Спонсорами турніру були: «Антошка» , «МіксМарт» та «Конті», завдяки яким всі учасники змагань мали змогу отримати унікальні подарунки та були забезпечені усіма необхідними продуктами харчування та водою під час турніру.

Призерами та переможцями змагань стали діти з різних міст України. В категорії юнаки до 10 років, призерами стали: 1 місце - Арсен Візічканич (Тячів), 2 місце - Павло Лучків (Дрогобич) , 3 місце - Роман Давидюк (Нововолинськ). В категорії юнаки до 12 років призерами стали: 1 місце - Петро Джур (Ужгород) , 2 місце - Андрій Бондаренко (Мукачево), 3 місце - Тимур Заіченко (Ужгород). В категорії дівчата до 10 років призерками стали: 1 місце - Марія Джур (Ужгород), 2 місце - Мілана Перепелиця (Тячів) , 3 місце - Анна Джолохава (Кути). В категорії дівчата до 12 років призерками стали: 1 місце - Анна-Марія Чулей (Тячів), 2 місце - Дарина Цифра (Хуст), 3 місце - Жанна Ус (Трускавець). Наприкінці змагань, відбулася урочиста церемонія нагородження на якій кожному учаснику змагань були вручені подарунки. Призери та переможці отримали кубки та медалі від організаторів турніру Rocket Tennis Cup. Символічно, що нагородження та кінець турніру в Тячеві припав на день міста.

Церемонію нагородження проводили заслужені тренери України з міста Тячів, Віктор Павлишинець та Габріела Беллені, головний суддя змагань, Опря Нікіта та перший заступник міського голови Тячівської ТГ, Братюк Владислав. Місцеві гравці з міста Тячів, зуміли здобути три нагороди на регіональних змаганнях Rocket Tennis Cup, серед яких дві золоті медалі та одна срібла.

Другие посты пользователя

Все посты