Tribuna/Теннис/Блоги/П'ятий день US Open. Камбек Джоковича та виліт Рибакіної.

П'ятий день US Open. Камбек Джоковича та виліт Рибакіної.

Автор — Нікіта Опря
2 сентября, 18:21
П'ятий день US Open. Камбек Джоковича та виліт Рибакіної.

П'ятий день американського шолома передчував нас матчами українських тенісистів. Цього дня, на нас очікували матчі Володимира Якубенка в одиночному розряді юніорів та Надії Кіченок і Марти Костюк у жіночому парному розряді.

Першим із українців, на корт вийшов 17-річний Якубенко, який практично без шансів програв турецькому юніору Карахану, з рахунком 4:6, 0:6. Далі на корт вийшла Надія Кіченок, яка на цьому турнірі вперше виступає в парі з іменитою американкою Даніелою Коллінс. У першому матчі дівчата вибили з турніру других сіяних Сандерс/Мертенс, чим здивували багатьох. Але цього разу гра у пари Кіченок/Коллінс абсолютно не клеїлася і вони програли матч у двох партіях. Ближче до вечірньої сесії, на корт вийшла Марта Костюк, яка зі своєю напарницею Габріелою Рузе легко виграла матч з рахунком 6:2, 6:2 проти пари Хромачева/Севілл.

Два матчі, які привернули мою увагу в цей день, це поєдинки Шелтон - Карацев та Пол - Давидович Фокіна. На жаль, обидва матчі не виправдали моїх очікувань, оскільки, як Шелтон так і Пол досить просто перемогли у своїх матчах. Так, в цих матчах було кілька цікавих геймів і видовищних розіграшів, але загалом від цих протистоянь я очікував набагато більшого.

Найвидовищніший матч цього дня, провів серб Новак Джокович, який перебуває на першій сходинці рейтингу ATP. У матчі третього кола, він зустрічався проти свого співвітчизника Ласло Дьєре. Несподівано для всіх, Дьєре виграв, як перший так і другий сет, із рахунком 6:4. Ласло, справді, показував неймовірно високий рівень тенісу, в той час як у Новака гра не задалася. Але як це властиво великим чемпіонам, Джокович зміг повністю переломити хід зустрічі і здобути перемогу в наступних трьох сетах. Новак переміг з рахунком 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3 та вийшов до наступного раунду.

Також, слід відзначити, перемогу Тейлора Фріца, який показує неймовірний теніс цього тижня. За три матчі, він віддав своїм суперникам всього лише 8 геймів. На цей раз, жертвою американця став 18-річний чех Якуб Меншик, який вперше виступає в основній сітці US Open. У матчі проти юного чеха, Фріц здобув перемогу з рахунком 6:1, 6:2, 6:0.

У жіночій сітці турніру, центральним матчем дня, було протистояння Каролін Возняцкі проти Дженіфер Бреді, обидві тенісистки нещодавно повернулися в тур. Каролін після народження дитини, а Дженіфер після травми. Матч закінчився з рахунком 2-1 за сетами на користь Возняцкі.

Перша ракетка світу, Іга Швьонтек, легко розібралася в матчі третього кола, обігравши Кайю Йуван зі Словенії з рахунком 6:0, 6:1 всього лише за 50 хвилин. В той же час, в сітці жінок трапилася велика сенсація, це виліт Олени Рибакіної з основної сітки US Open. Вона несподівано для багатьох програла Соріані Кирсті з Румунії, 3:6, 7:6(6), 4:6.

Ось таким насиченим вийшов п'ятий день US Open, було багато видовищних і непередбачуваних матчів. Незабаром, настане другий тиждень змагань, тож не будемо припиняти підтримувати та слідкувати за успіхами українських тенісисток та будемо подовжувати насолоджуватися чудовими тенісними протистояннями й надалі.

Другие посты пользователя

Все посты