Tribuna/Футбол/Блоги/Він був травмований 900 днів, а тепер зіграв на «Вемблі». Проте цей англієць вийшов не за збірну Англії

Він був травмований 900 днів, а тепер зіграв на «Вемблі». Проте цей англієць вийшов не за збірну Англії

Автор — Footballенко
22 ноября, 01:43
3
Він був травмований 900 днів, а тепер зіграв на «Вемблі». Проте цей англієць вийшов не за збірну Англії

Вінгер Джоді Джонс народився 26 років тому в Лондоні. Англієць був в академіях «Арсеналу» та «Вест Хему», але професійну кар`єру почав у скромному «Дагенем енд Редбрідж». І далі грав лише в таких непримітних командах.

У 2016 році, під час гри за «Ковентрі», в нього сталася страшна травма – розрив хрестоподібних зв'язок коліна. І далі в його кар`єрі пішла чорна смуга. Бо після відновлення Джоді отримав рецидив тої ж травми вже на першому тренуванні. Через рік він відновився, але потім знову невдача – такий же діагноз, тільки вже на іншому коліні.

Через ці травми Джонс сумарно пропустив 897 днів! Зрозуміло, що з такою лікарняною карткою переходи в топ-клуби – місія нездійсненна. А тим паче гра на «Вемблі» за збірну Англії, що було мрією хлопця з дитинства. Проте у 2023 році Джоді знайшов можливість виконати свою мрію.

І в цьому йому допоміг батько – а саме його мальтійське походження. Через його наявність футболіст отримав паспорт Мальти та минулого року потрапив у цю збірну. Відтоді вінгер провів вже 12 матчів за мальтійську головну команду.

І у п`ятницю в нього вийшло зіграти проти Англії – якраз на «Вемблі». Так, матч провів не повний (тільки 32 хвилини), але мрія дитинства виконана! Ще й на очах родини, яка сиділа на трибунах.

«Я знав, що будуть такі дні, якими я буду дорожити. Особливо після того, як мій батько привів на стадіон мою бабусю – бо вона вперше була на грі після моєї першої травми. Якби я здався, то почувався б боягузом після всього, що вони зробили для мене» – сказав Джонс.

Крім того, перед матчем вінгер зустрівся зі старим другом зі збірної Англії – з Джеймсом Меддісоном він спілкується ще з 2016 року, коли вони разом грали за «Ковентрі». Ось так би у всіх втілювалися мрії!

Підписуйтеся на канал автора цього тексту в телеграмі! Там є безліч крутих історій, які не потрапляють на перші шпальти.

Наприклад, про те, як команда забила 10 голів в одному матчі, але залишилася засмученою. Або про те, що Де Брюйне допоміг реперу Дрейку написати трек.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты пользователя

Все посты