Tribuna/Футбол/Блоги/Легка група, але складний плей-оф – збірній України потрібно перше місце у квартеті на Євро

Легка група, але складний плей-оф – збірній України потрібно перше місце у квартеті на Євро

Автор — Footballенко
27 марта, 14:17
2
Легка група, але складний плей-оф – збірній України потрібно перше місце у квартеті на Євро

Група нашим хлопцям дісталась порівняно легка – як мінімум зі Словаччиною та Румунією можна боротися. Але якщо подивитися на розклад по плей-офф – там вже все не так райдужно. В збірної України є чотири варіанти, три з яких – з великою ймовірністю, гра проти топ-суперника. Нумо подивимось, що там може чекати на українську команду!

Третє місце. Так, навіть в такій групі збірна України може зайняти третю сходинку – відкидати такий сценарій не потрібно. І тоді в неї буде два варіанти, які визначаться за підсумком групового етапу.

Тоді в 1/8 фіналу це буде або переможець групи В, або перше місце групи С. Тобто або сильніший з тріо Іспанія/Італія/Хорватія, або Англія (з ймовірністю відсотків у 90). Погодьтеся, приємного мало – щось по типу Швеції, як на минулому Євро, українці вже не отримають.

Друге місце. Тут все простіше – в такому випадку Україні дістанеться друга сходинка групи D. І там теж кандидати – не цукерочки: Нідерланди/Франція/Австрія. Так, сенсацію виключати не варто, але в поляків мало віриться.

Перше місце. Ось тут вже буде легше, тому нашій команді й необхідно займати цю позицію. В такому випадку їй дістанеться третє місце із груп A/B/C/D. Звичайно, і там можуть бути неприємні сюрпризи (хтось з квартету В, наприклад), але вірогідність отримати когось полегше набагато вища.

І поки ви роздумуєте, на якому місці опиняться наші хлопці, можете підписатися на телеграм-канал автора цього тексту.

Там якраз є цікаві історії, які не потрапляють на перші шпальти. Все дуже цікаво – підписуйтеся!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты пользователя

Все посты