Tribuna/Футбол/Блоги/Хто може вийти в основному складі у матчі збірна України проти збірної Італії.

Хто може вийти в основному складі у матчі збірна України проти збірної Італії.

25 августа, 13:01
Хто може вийти в основному складі у матчі збірна України проти збірної Італії.

Викликаннi футболісти:

Воротарі: Лунін (Реал Мадрид), Трубін (Бенфіка), Бущан (Динамо Київ).

Захисники: Тимчик (Динамо Київ), Конопля (Шахтар), Забарний (Борнмут), Матвієнко (Шахтар), Кривцов (Інтер Майамі), Попов (Динамо Київ), Миколенко (Евертон), Михайличенко (Динамо Загреб).

Півзахисники: Зінченко (Арсенал), Степаненко (Шахтар), Ярмоленко (Динамо Київ), Зубков (Шахтар), Судаков (Шахтар), Назаріна (Шахтар), Шапаренко (Динамо Київ), Сидорчук (Динамо Київ), Буяльський (Динамо Київ) , Циганков (Жирона), Мудрік (Челсі)

Нападники: Довбик (Жирона), Яремчук (Брюгге), Ванат (Динамо)

Воротар: Лунін

Трубін не зіграв жодного матчу цього сезону + тільки перейшов у нову команду. А ось Лунін вже зіграв два добрі матчі в Ла лізі, і постійно тренувався з «Реалом». А Бущан далекий ще від відмінної форми і тільки недавно був травмований. Лунін із цієї трійки має найбільше шансів вийти в основі.

Правий захисник: Конопля

Проти Італії знадобиться навіси Коноплі, а не швидкість. Тож швидше за все вийде Конопля. Але взагалі тут таки 50/50.

Центральні захисники: Забарний та Матвієнко

Італія має супер захист, і щоб її проходити, знадобиться навіси Матвієнка, а Кривцов зіграє проти Англії, бо там потрібен дуже досвідчений захисник, а не той хто робить навіси. Тому що проти Англії позиційних атак можна не чекати, а ось проти Італії швидше за все буде багато.

Лівий захисник: Миколенко

а він після травми, але в нього просто немає нормальної заміни, Зінченко буде грати на другiй позиції, а Михайличенко не тягне на основу і лише тiльки змінив команду.

Опорні півзахисники: Степаненко, Зінченко.

Степаненко також, як і Миколенко, після маленької травми, але він уже зіграв один матч в основі за «Шахтар», Сидорчук зіграв уже 5 матчів в основі за «Динамо», і віддав один ассист і забив один гол. Але особисто на мою думку Сидорчук слабший за Степаненка, і Степаненко піде в основу. Так само, як і в минулих матчах за збірну.

А на рахунок Зінченка, він може легко зіграти в опорній зоні, краще за Сидорчука, та він після травми, але він уже відновився і тренується з «Арсеналом», і швидше за все вийде сьогодні в основному складі, тому що його конкурент отримав травму

Центральний півзахисник: Циганков

Немає сумнівів, що Циганков буде в основі після минулих матчів за збірну, і дуже хорошу гру за «Жирону». Але є сумнів саме де він вийде, тому що Ребров його ставив і на лівому і правому ну і в Центрі. Проти Італії я думаю, його поставлять до Центру.

Правий півзахисник: Зубков

Ярмоленко получил травму, и выбил на 2-3 недели, то есть он может даже не заехать в лагерь сборной Украины. Так что скорее всего он пропустит эти матчи сборной Украины, ну а замена иму будет Зубков, один из лидеров Шахтера, который в первом туре упл нанес 11 ударов по воротам, в матче против Металлиста 1925.

Лівий півзахисник: Мудрік

Ну тут просто немає сумнівів, що Мудрік вийде в основі.

Нападающий: Довбик

В Італії дуже сильний захист, щоб її розрізати, краще підійде Довбик ніж Яремчук.

Того виходить:

Воротар: Лунін.

Захист: Миколенко, Забарний, Матвієнко, Конопля.

Півзахист: Степаненко, Зінченко, Зубков, Циганков, Мудрик.

Нападник: Довбик.