Tribuna/Футбол/Блоги/Хто може вийти в основному складі в матчi сбiрна України проти збірної Англії

Хто може вийти в основному складі в матчi сбiрна України проти збірної Англії

21 августа, 15:15
Хто може вийти в основному складі в матчi сбiрна України проти збірної Англії

Викликаннi футболісти:

Воротарі: Лунін, Трубін, Бущан.

Захисники: Тимчик, Конопля, Забарний, Матвієнко, Кривцов, Попов, Миколенко, Михайличенко.

Півзахисники: Зінченко, Степаненко, Ярмоленко, Зубков, Судаков, Назаріна, Шапаренко, Сидорчук, Буяльський, Циганков, Мудрик.

Нападники: Довбик, Яремчук, Ванат.

Перейдемо до основного складу:

Воротар: Лунін

Трубін не зіграв жодного матчу цього сезону + тільки перейшов у нову команду. А ось Лунін вже зіграв два добрі матчі в Ла лізі, і постійно тренувався з Реалом. А Бущан далекий ще від відмінної форми і тільки недавно був травмований. Лунін із цієї трійки має найбільше шансів вийти в основі.

Правий захисник: Тимчик

Конопля тільки недавно відновився після маленької травми, і зіграв лише перші 10 хв цього сезону, а Тимчик крім того що він грає спочатку сезоні, має великий плюс - швидкість, але є і мінус це навіси, тут звичайно Тимчик програє Коноплі, але все одно як на мене вийде Тимчик, через те, що Конопля був травмований.

Центральні захисники: Забарний та Кривцов

Ну тут говорити мало про що тому, що Матвієнко може вийти що Кривцов, але проти Англії потрібен досвідчений захисник такий як Кривцов і + після недавніх привозів Матвієнка, як раз, через не досвідченість. Але Матвієнко провів успішний початок сезону за Шахтар забивши два голи. Так що тут 50 на 50. Щойно Забарний точно буде в основі, тому що в Англії він виходить в основі та чудово проводить матчі без травм. І також усі пам'ятають його гол проти Македонії, який зарядив Україну на камбек.

Лівий захисник: Миколенко

Та він після травми, але в нього просто немає нормальної заміни, Зінченко після ще більш жорсткої травми, а Михайличенко не тягне на основу і лише змінив команду.

Опорні півзахисники: Степаненко, Зінченко

Степаненко також як і Миколенко після маленької травми, але він уже зіграв один матч в основі за Шахтар, Сидорчук зіграв уже 5 матчів в основі за динамо, і віддав один помічник і забив один гол. Але особисто на мою думку Сидорчук слабший за Степаненка, і Степаненко піде в основу. Так само, як і в минулих матчах за збірну.

А на рахунок Зінченка, він може легко зіграти в опорній зоні, краще за Сидорчука, та він після травми, але він уже відновився і тренується з Арсеналом, і швидше за все вийде сьогодні в основному складі, тому що його конкурент отримав травму.

Лівий півзахисник: Циганков

Немає сумнівів, що Циганков буде в основі після минулих матчів за збірну і дуже хорошу гру за Жирону. Але є сумнів саме де він вийде, тому що Ребров ставив його і на лівому і на правому і навіть у Центр. Але я думаю, що він вийде на своєму рідному лівому фланзі.

Правий півзахисник: Мудрік

Ну тут просто немає сумнівів, що Мудрік вийде в основі.

Центральний півзахисник: Ярмоленко

Найдосвідченіший гравець збірної України, з супер ударом, на мою думку ви всі знаєте хто такий Ярмоленко, тож він точно буде в основі. Максимум, що на іншій позиції.

Нападник: Яремчук

Для контратак (проти Англії тільки так гратимемо) Яремчук набагато краще підходить ніж Довбик, + Довбик тільки перейшов до Жирони. Проти Італії, коли потрібно буде розрізати оборону, звичайно краще підійде Довбик. А проти Англії коли у нас буде лише 3 позиційні атаки (у кращому випадку), і коли ми гратимемо в основному лише на контратаки, звичайно піде Яремчук, який швидше за Довбика.