Tribuna/Футбол/Блоги/Такi справи/Роналду забиває більше за Холланда, Мбаппе та Мессі

Роналду забиває більше за Холланда, Мбаппе та Мессі

Блог — Такi справи
17 октября, 10:36
Роналду забиває більше за Холланда, Мбаппе та Мессі

Кріштіану Роналду забив 126-й та 127-й голи за збірну Португалії.38-річний форвард "Аль-Насра" спершу з пенальті вразив ворота Боснії та Герцеговини на 5-й хвилині матчу кваліфікації Євро-2024, а на 20-й подвоїв перевагу португальців з пасу Жоау Фелікса.Кріштіану зміцнив свій рекорд. Він очолює список найкращих бомбардирів в історії національних команд, випереджаючи Алі Даєї (Іран) на 19 голів, а Ліонеля Мессі (Аргентина) – на 23.

Після дубля на рахунку Роналду стало 40 голів у кваліфікації чемпіонатів Європи за кар'єру у 42 матчах. Він рекордсмен за цим показником. У ірландця Роббі Кіна 23 голи у 44 іграх.У кваліфікації Євро-2024 португалець забив 9 голів. Його випереджає лише Ромелу Лукаку (10) із збірної Бельгії.

Примітно, що Роналду також забив 40-й гол за клуб та збірну у 2023 році та випереджає Ерлінга Холанда, який забив 39 голів за збірну Норвегії та «Манчестер Сіті» у 2023 році.У форварда «ПСЖ» та збірної Франції Кіліана Мбаппе 35 голів за цей рік.Зрозуміло, що порівнювати чемпіонат пустелі з Лігою 1, АПЛ та ЛЧ не зовсім коректно, але статистика Роналду викликає повагу.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты