Tribuna/Футбол/Блоги/Такi справи/Дівчина Трубіна: була з ним від академії "Шахтаря" до контракту з "Бенфікою"

Дівчина Трубіна: була з ним від академії "Шахтаря" до контракту з "Бенфікою"

Блог — Такi справи
15 октября, 13:57
3
Дівчина Трубіна: була з ним від академії "Шахтаря"  до контракту з "Бенфікою"

Вчора збірна України перемогла Північну Македонію, завдячуючи надійній грі Трубіна та його трьом видатним сейвам. В новому сезоні це його третій сухий матч, два за "Бенфіку", а тепер за збірну України. Саме час написати про приватне життя українського воротаря.

Знайомтесь, Марина Галаган – дівчина Анатолія Трубіна!

Марина народилася 9 листопада 2000 року. Дівчина на півтора роки старша за Трубіна, якому 1 серпня виповнилося 22.

Пара разом із 2018 року: Анатолій почав зустрічатися з Мариною, коли йому було 17 років. Дівчина бачила весь шлях Трубіна у великому футболі: від академії "Шахтаря" та дебюту в основній команді до бронзи молодіжного Євро-2023 та контракту з "Бенфікою".

Раніше дівчина розповідала, що закінчила художню та музичну школу, ходила на хореографію, на танці. А хобі Галаган – моделінг, яким вона займається з 2015 року. Недовго працювала моделлю у Туреччині.

Дівчина зізнається, що сильно сумує за Анатолієм, коли він на зборах із командою чи у збірній: "Я розумію, що це його робота. Але через 9-10 днів починаю сильно за ним сумувати. Мене аж тиняє, чекаю його з нетерпінням".

Марина зізналася, що поки воротар на зборах вона весь день проводить на курсах. А також відвідує масаж, бо болить спина.

Про Трубіна Марина каже так: "Вдома Анатолій зовсім інший. Він як дитина. Серйозно! Поводиться класно і розкуто, може бігати по дому і стрибати.

Як вам?

Другие посты блога

Все посты