Tribuna/Футбол/Блоги/Такi справи/Найвіковіший футболіст світу грає в Португалії, йому вже 56 і він точно буде грати в наступному році

Найвіковіший футболіст світу грає в Португалії, йому вже 56 і він точно буде грати в наступному році

Блог — Такi справи
13 октября, 22:43
Найвіковіший футболіст світу грає в Португалії, йому вже 56 і він точно буде грати в наступному році

Найвіковіший футболіст світу продовжив контракт зі своїм клубом ще влітку і вже зіграв у новому сезоні: у лютому йому виповнилося 56 років. Таким чином, найвіковіший футболіст світу продовжить грати мінімум до 57 років.

56-річний Кадзуйосі Міура підписав улітку новий річний контракт із португальським клубом «Олівейренсе», який виступає у другому за силою дивізіоні чемпіонату Португалії.

Клуб з другого дивізіону Португалії офіційно оголосив про продовження угоди з 56-річним Кадзуйосі Міурою до літа 2024 року. Японський півзахисник приєднався до «Олівейренси» у лютому.

Минулого сезону Міура провів за клуб 3 матчі. У поточному сезоні вже був заграний в одній грі (зіграв 1 хвилину в матчі другого туру Ліги Португалії 2 проти «Вілаверденсе»).

За час своєї кар'єри Міура також провів 89 матчів за національну збірну Японії з футболу (55 голів) та 6 матчів за національну збірну Японії з футзалу.

Для найстаршого футболіста у світі кампанія 2023/24 стане 38-ю у його спортивній кар'єрі.

Міура раніше виступав за такі клуби, як Віссел Кобе, Токіо, Дженоа, Сідней та Йокагама. Загалом він поки взяв участь у 704 матчах, в яких забив 193 голи та віддав п'ять результативних передач.

У вас може виникнути питання, чому японець грає в Португалії та саме в цьому клубі. У листопаді минулого року власник «Йокогама», ресторанний оператор Onodera Group, став мажоритарним акціонером «Олівейренси».

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты