Tribuna/Футбол/Блоги/Велкам ту май блог/Предикшин на Суперкубок України -2019

Предикшин на Суперкубок України -2019

Сьогодні я розпишу свою думку про матч за Суперкубок України 2019. «Українське класичне», ще не було таким передбачуваним?.

Автор — Vitaliy Matskiv
13 июля 2019, 16:05
10
Предикшин на Суперкубок України -2019

Як вже відомо :Суперкубок України з футболу 2019 - 16-й розіграш Суперкубка України — відбудеться у неділю 28 липня 2019 року, на стадіоні «Чорноморець» в місті Одеса. У матчі зустрінуться чинний чемпіон України сезону 2018/19 і володар Кубка донецький «Шахтар» і срібний призер чемпіонату України — київське «Динамо».

Це вже в третє поспіль одеський стадіон приймає матч за Суперкубок і втретє поспіль зустрічаються ці команди між собою. Минулі 2 гри команди обмінялися перемогами (у 2017 Шахтар і у 2018 Динамо відповідно). Матч за Суперкубок відбудеться 28 липня, а не 21 як це було минулого року. Також в цей день пройде частина матчів першого туру української Прем'єр-ліги 2019-2020. "Причиною такого пізнього початку стала дата дострокових виборів у Парламент - 21 липня. Останній раз у цьому розіграшу грали не «Динамо» і «Шахтар» ще в далекому 2013, тоді донеччани перемогли одеський «Чорноморець» з рахунком 3-1 на тому ж таки стадіоні. Перед початком цієї гри обидві команди зустрілися на Суперкубку України одинадцять разів, вперше — ще у дебютному розіграші у 2004 році. До цього моменту в киян шість перемог у донеччан відповідно п'ять.

Розпочну свій предикшн з фаворита на думку букмекерів донецького «Шахтаря».

Шахтар хоч і фаворит на думку букмекерів, але це зовсім не відповідає дійсності, але чому так?

1.У Шахтар прибув новий тренер – Луїс Кастро.

Португалець очолив команду 12 червня, а зайняв він вакантне місце у клубі після відставки свого земляка Пауло Фонсеки, котрий пішов на «підвищення» у «Рому». За трохи більше, аніж місяць, а саме 48 днів після призначення, втілити у команду свої ідеї буде неможливо, ми побачимо у фіналы команду того ж Пауло Фонсеки з корективами від Луїса Кастро.

2.Шахтар ще до початку Суперкубка можуть «розкупити».

Команду вже покинуло 2 ЦЗ – це Іван Ордець, він перебрався в «Динамо» Москва, на правах вільного агента, та Валерій Бондаренко, котрий у свою чергу пішов у оренду, як «додаток» за головного тренера у Вікторію Гімараєш. Також не припиняються чутки навколо Тайсона та Ісмаїлі. Цьому дуету, на лівому фланзі атаки «Шахтаря», приписують римську «Рому» куди й пішов екс-тренер донеччан, туди ж і Вітю Коваленка, сватають. Тому стверджувати, що команда до початку сезону лишиться у повному складі не можна.

3.Проблемна позиція.

Нікому не секрет, що П'ятов грає, останній сезон на такому рівні, Андрію Валерійовичу 35 років!! І він не тільки головний ВРТ Шахтаря, а й і ЄДИНИЙ, він відіграв, практично усі ігри у минулому сезоні й це у свої роки, наступна трансферна компанія, буде починатися саме з цієї позиції. (Свої ТОП-5 варіантів для Шахтаря я напишу після перших турів в УПЛ.

Динамо

Кияни мають набагато більше шансів здобути даний трофей і ось чому :

1. Молодняк

У команди чудове майбутнє, якщо не за кількістю трофеїв так по фінансах точно! Один Циганков, яких грошей буде коштувати, та й не з проста на нього такий високий цінник. Віктор показує чудову гру, він відмінно грає на позиції, яку не хотів відпускати Ігор Михайлович, ще років 3 назад. Ярмоленка все-таки продав, але не запізно? Головне з цим поколінням Динамо так не обійтись. Окрім Циганкова, є ще дуже не хороші молоді виконавці, а саме: Шапаренко, Миколенко, Шепелєв, Супряга, чемпіон світу Ю-20. Головне правильно використовувати цих гравців і профіт буде відразу!

2.Награний механізм

Команда Олександра Хацкевича, за 3 роки, надіюсь зрозуміла, чого хоче від неї тренер, для нього це останній сезон, минулого сезону Динамо, окрім, того ж Суперкубку не здобуло нічого, так чому не повторити це досягнення?) Буду мати надію, що Динамо покаже цього сезону кращу гру і буде у нас бодай чемпіонська гонитва з 2 учасників, а там і Зоря зі Скрипником та Олександрія з Шараном покаже зуби…

Хацкевич грає за схемою 4-4-2 де в пару Франку Солю/Бесєдіну витягується ЦП зазвичай це був Гармаш, або Шапаренко. Ці обидва були ключовими у механізмі головного тренера Динамо. Можливо у новому сезоні на нас чекає більш різноманітніший тактичний запас у Динамо. До речі, тактичний огляд по-матчу Динамо-Шахтар, буде вже за 2 дні після фінального свистка матчу!)

Може здатися, що я імпоную Динамо, але це не так, я дуже хочу побачити якісний футбол у виконанні двох найкращих команд в українській історії футболу!

Зараз я закінчив свою першу статтю в житті. Вона навіть не є на любителя. На написання даної статі, мене наштовхнув конкурс, який проводиться в даний момент на сайті. Навіть, якщо мене не візьмуть як учасника, я вже зробив перший крок у цій справі. І буду розвиватись у даній сфері. Тому, що через 10 років ви побачите українського Нагельсмана. Приємного перегляду!.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов