Tribuna/Футбол/Блоги/Апельсинова кава/Супряга в «Сампдорії» – класний шанс перезапустити кар’єру

Супряга в «Сампдорії» – класний шанс перезапустити кар’єру

Пост підтримки Влада від Ірини Козюпи.

Автор — Ірина Козюпа
6 февраля 2022, 15:55
14
Супряга в «Сампдорії» – класний шанс перезапустити кар’єру

Пост підтримки Влада від Ірини Козюпи.

Влад Супряга за короткий час пройшов шлях від дубля у фіналі молодіжного чемпіонату світу і легендарного хет-трику у ворота «Динамо» до футболіста-мема а-ля Віктор Коваленко 2.0.

Форвард не забивав півтора року, марнував шанс за шансом у Києві і втратив впевненість у собі. Хоча давайте чесно, провалитися і загубитися в «Динамо» – це вже й не таке рідкісне явище. Таких супряг було багато.

Навіть його трансфер у «Сампдорію» багато хто сприймав з іронією. Мовляв, розходимося нічого цікавішого у це трансферне вікно ми вже не побачимо. Зрозуміло, що це лише оренда на півроку (хай і з правом викупу), а не залізний контракт на п’ять років, як у того ж Миколенка. Але ж, блін, це переїзд молодого українського футболіста в топ-лігу.

Владу тільки 22 роки і зараз він отримав крутий шанс перезапустити свою кар’єру. Інша країна і нова команда – це можливість викинути з голови все і всіх зайвих, повернутися до заводських налаштувань і зробити те, що побажав Луческу – не повертатися назад.

«Сампдорія» – це хороший тригер, а далі вже все в руках, ногах, а головне, в голові Супряги. І зараз мова йде не про ту кінематографічну магію, коли пафосні настанови під драматичну музику перетворюють кошеня на лева, а про звичайну щоденну роботу над собою. Як на полі, так і за його межами.

Нещодавно почула історію про одного доволі успішного українського спортсмена. На молодіжному рівні в нього не було нічого особливого. В команду його взяли за компанію з іншими талановитими хлопцями. На ігри ставили тільки тому, що бракувало гравців. А він пахав так, що став топом у своїй справі.

Чи приклад з Олімпіади, раз зараз тривають Ігри в Пекіні. Накачаний прапороносець в кокосовій олії з Тонга хотів поїхати на зимові ІО. Він ніколи не їздив на лижах і навіть снігу не бачив. На першому тренуванні в нього роз’їжджалися ноги в різні боки, але це його не зупинило. Піта освоїв лижі і виступив в Токіо. В Пекіні його справу продовжив ще один хлопець в олії – скелетоніст з Американського Самоа. Якщо дуже чогось хочеш, то жодні перешкоди тебе не зупиняють.

У Супряги є все, щоб заграти в «Сампдорії» і в серії А. Людина сама не знає наскільки вона сильна і як може розкритися в нових обставинах та оточені. Те, що він не зміг реалізуватися в одній команді, не говорить, що він поганий футболіст. Як казав колись Златан Ібрагімович, можливо, там просто не знали, як управляти цим «Феррарі».

І щиро хочеться побажати, щоб єдиною проблемою Влада стала латинська транслітерація його прізвища.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты