Tribuna/Футбол/Блоги/В антракті/ЖОВТО-БЛАКИТНА ПОПЕЛЮШКА

ЖОВТО-БЛАКИТНА ПОПЕЛЮШКА

Мабуть Вам знайома ситуація, коли Ви знайомитесь з ніби-то красивою дівчиною в соціальній мережі, а коли бачитеся «наживо», то намагаєтесь силою думки підігнати стрілки годинника. Так як в реальності вона трішки інша. Але буває і таке: знаєш вже багато років одну дівчину, і раптом бачиш її в шикарному платті, і вона здається просто милим чудом, і тоді в тебе очі лізуть з орбіт, невже це ... (Можна вставити будь-яке жіноче ім’я). І приємно, коли такою Попелюшкою стає наша футбольна збірна, яка просто зачарувала мене 5 вересня.

Блог — В антракті
6 сентября 2015, 11:35

 

 

 

 

Мабуть Вам знайома ситуація, коли Ви знайомитесь з ніби-то красивою дівчиною в соціальній мережі, а коли бачитеся "наживо", то намагаєтесь силою думки підігнати стрілки годинника. Так як в реальності вона трішки інша. Але буває і таке:  знаєш вже багато років одну дівчину, і раптом бачиш її в шикарному платті, і вона здається просто милим чудом, і тоді в тебе очі лізуть з орбіт, невже це ... (Можна вставити будь-яке жіноче ім'я). І приємно, коли такою Попелюшкою стає наша футбольна збірна, яка просто зачарувала мене 5 вересня.

Перед грою у мене був позитивний настрій і відчуття того, що все має бути добре. Про що я і писав на своєму фейсбуці.

 

 Львів зустрів футбольних вболівальників своєю традиційною погодою хоча за декілька днів до цього дощем і не пахло. Я знаю, що у нас не футбольна країна, проте коли дивився на кількість людей, які прямували  на "Арену Львів", то хотілося вірити, що в нашій країні футбол це - більше, ніж гра. Позитивного настрою додали білоруські фани, які здали кров на АТО і спільний марш українських та білоруських фанів теж покращив мій настрій.

Заповнений вщерть стадіон і краще на моїй пам'яті виконання Державного Гімну України.

Всі вище перелічені обставини сприяли тому, що складалося враження на те, що гарбуз обов'язково має перетворитися на карету і в нас буле прекрасний матч. В плані складу Фоменко як  завжди не дуже здивував: певно трішки несподіваними були Гармаш і Кравець в основі.         І забігаючи наперед, варто зазначити, що МІФ з ними вгадав, оскільки вони стали одними з головних рушіїв нашої прекрасної карети. 

Старт матчу був дуже несподіваним, наша збірна прибрала ініціативу до своїх рук та почала просто-напросто вдушувати білорусів в їх штрафний майданчик. І тут перший помах чарівної палички: ми забиваємо швидкий, і це робить Кравець, в якого на старті сезону практично ніхто не вірив. Але Артем довів, що йому можна довіряти і він ще може принести дуже багато користі нашій збірній. Не пройшло так багато часу, як прийшов другий гол, після якого стало дихати набагато легше: Ярмоленко, завершив прекрасну комбінацію партнерів. Я аж протер очі, невже наші можуть такі комбінації, але 5 вересня вони все могли. Далі прийшов третій гол, пенальти, яке заробив той же Кравець і яке реалізував без шансів для кіпера білорусів Євген Коноплянка, заодно продемонстувавши вболівальникам, яка важлива подія сталася напередодні в його житті.

Таким чином на цьому гра була завершена: 3:0 в перешому таймі матчу з білорусами, це ж справжні дива, хто б в таке повірив перед матчем?... Наша опорна зона вигризала всі м'ячі, Гармаш просто-напросто домінував на полі, тільки був дуже заведений...  Коноплянка крутив в'язи захисникам, тільки на жаль у нас дуже мало гравців, які можуть зрозуміти задуми Євгена і часто на його геніальні паси ніхто не встигав. Ну а те, що Коно продемонстрував на останніх хвилинах біля кутового прапорця, скидалося на кориду (Все-таки Андалусія -  столиця кориди), Євген прекрасно виглядав в якості матадора а м'яч дивився не гірше за мулету.

 

Артем Кравець просто шматував оборонні редути суперників як ніж консерву. Було видно, що вся збірна грає натхенно і я не вірив, що ТАК МОЖЕ ГРАТИ НАША ЗБІРНА. Але вона може.

Звичайно, вона може, і тут свою роль зіграли вболівальники, які шаленою підтримкою гнали наших чарівників вперед і виступали такою собі феєю, яка перетворювала нашу Попелюшку на справжню Королеву. З негативного, звичайно вилучення Гармаша, який провів дивовижний матч, буквально випалюючи все на полі. По ходу матчу білоруси його свідомо провокували і в мене виникали думки, що зараз буде швидка заміна в дусі Віталія Володимировича, але він заспокоївся проте зрозуміло, що варто було його замінити після першого тайму і так все було зрозуміло. Але в Словаччині ми тепер будемо без одного з тих, хто на полі творив справжні дива. І розуміючи те, наскільки важкою буде гра в Жиліні, Денис там би дуже не завадив, пригадайте наскільки добре він себе проявив в такому ж поєдинку з чорногорцями. Є ті, хто каже: для чого брати Гармаша, він добре грає, але в дуже нервовий, давайте тоді може порадимо Луїсу Енріке не ставити Суареса, тому що він перечитався Брема Стокера.

 

Будемо вірити в те, що все буде добре і Фоменко поставить замість Дениса Рибалку, а не когось іншого. І "Під Дубом" ми здобудемо таку бажану перемогу.

Дякую всім гравцям, тренеру і вболівальникам за такий прекрасний бал, який, надіюся, не закінчився після фінального свистка матчу Україна-Білорусь.

VAMOS УКРАЇНА

 

 

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Новый шедевр Рафаэля?
24 октября 2015, 00:33
Огляд 3 туру ЛЧ. Частина 1
23 октября 2015, 04:13
2
Тінь Фоменка
16 октября 2015, 03:43
1
П-ц всім сподіванням
14 октября 2015, 00:20
3
Дерби Мадриленьо
4 октября 2015, 03:06
1
Все посты