Tribuna/Футбол/Блоги/О том о сём!/Негри,ФАРЕ та матч Динамо з Челсі

Негри,ФАРЕ та матч Динамо з Челсі

а ми все туди ж :))))

Блог — О том о сём!
Автор — lezel
23 октября 2015, 20:00
1

Прочитавши коментарі представників Динамо, ФФУ та наближених до них журналістів, зрозуміли , що саме сталося на НСК під час матчу з Челсі.

Отже, все по порядку.

Перед матчем агенти Кремля знайшли 4-х професійних футбольних провокаторів-негрів. Провели їх на матч без квитків, всунули в руки фаєри і проінструктували кочувати з сектора в сектор, провокуючи уболівальників Динамо на конфлікт і розмахуючи при цьому фаєрами.

Негри змінили цілий ряд секторів, але культурні вболівальники культурно відправляли їх далі по стадіону. Нарешті, в 19-му секторі вони зуміли знайти, до кого зачепитися, після чого на допомогу місцевій публіці прийшли фанати з 21-го сектора.

Негрів поклали обличчям у бетон, по-батьківськи попинали ногами по обличчю (але ви не подумайте, в цьому немає нічого поганого - он у Парижі фанати Челсі негра в вагон поїзда метро не пустили!), Після чого негри покидали фаєри (ось так представники ФФУ і дізналися, що у них були фаєри) і втекли.

Так як квитки вони не покидали, то віце-президент ФФУ зробив логічний висновок, що квитків у них не було спочатку.

Всю цю справу знімали на мобільний телефон пособники негрів-провокаторів, які синхронно з ними кочували з сектора в сектор, щоб знайти потрібний ракурс. Знайшовши ракурс і знявши "мало не по команді:" Я вас знімаю, як одні б'ють інших "(с), відразу ж переправили відео в британські ЗМІ та організацію FARE.

Провокація вдалася! Клуб не при справах, вболівальники ні в чому не винні, задум Кремля розкритий і переможений. Постраждалих немає (немає ж заяв, значить нічого не було), винуватих теж. Ну чого знову до нас причепилися ?!

Шо нада?